Nvrzz Merhaba 39+1 bugün gün boyu adet sancısı gibi gelip giden sancılarım oldu böyle mi başlıyor sancılar bilgisi olan var mı
Maydonozluk Nvrzz doğum sancısı hafiflemez gittikçe artar şiddeti ve doğum sancısını ilk dakikadan itibaren fark edersin farklı bir sancı
Bdncrr Nvrzz 36. Haftadayım bende bi kaç haftadır arada oluyordu adet ağrısı ama 2 gündür özellikle bugün baya oldu en son cuma kontrole gittiğimde doktor kemiğin altına girdiğini ve normalde bu durumun 37 den sonra beklendiğini söyledi
Ftmumy Nvrzz benimde öyle olmuştu 2 3 saatte bi adet sancısı gibi saniyelik girip çıkmıştı. Ertesi gün doğum yaptım 🙈🙈
Nvrzz Bdncrr Ftmumy bu sabahta biraz vardı üstüne mide bulantısı kusma bebek kendini sertleşmtirmiş 🥲
1prensannesi__ Nvrzz Bende 38+1 haftalğm canım aynı şekilde bende de oldu geceden beri özellikle belime kalçama vurdu ağrısı acile gittim 3 cm açıklık varmış hafif nst de sancılarm çıktı
Yusufayazin__annesi Nvrzz kuzu benimde öyle oldu 39+6 ertesi günü sabah 5 de doğumun başladı gece tam 12 sancı çekmeye başladım
Nvrzz Yusufayazin__annesi bende gece olacak diye korkuyorum eşim memlekete evde tekim bi kaç gün daha dayanabilirim diye dua ediyorum
Tugceonur Nvrzz evet sancilariniz başlamış sağlıkla gelsin miniginiz sıklığını takip edin düzenli mi ona dikkat edin
Ftmumy Nvrzz gittikçe düşecek dakikalar allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🤲🥰