Meltemteriss Şekerim çok az yüksek çıkmıştı bebek de bugün kontrollerde 10 gün önde olduğunu bebek kayıplarının son ayda şekerden olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi sizde böyle bir dırum oldumu
Elifderin34 Meltemteriss 10 günden bir şey olmaz sizi neden korkutmuş böyle geçen acilde 4 hafta önden giden iri bebek vardı sağlığı da gayet iyiydi :) benimde 1 hafta önden gidiyor
Zeynepysn Meltemteriss ben 36 haftalk dogurdm arti 10 geridendi 34 haftaliga dusuyodu hic bisy olmadi kuveze bile almadilar
Kelebekk-0307 Meltemteriss benim şekerim yoktu ama bebeğim hep 2 hafta önde gidiyordu çok sağlıklı doğdu başka bir şeyden kaynaklı söylemiştir onu 10 gün normal bir süre
Ftmumy Meltemteriss benim de bebeğim 2 hafta önden gidiyordu. Bi sıkıntı olmadı. Hatta doktor takılırdı babaya mı çekcen falan diye konuşurdu
rabi4658s Benim bebek bı hafta hep önde kafası ise 3bucuk hafta öndd ona rağmen doktor genetik olabileceğini bı problem olmayacağını söyledi
rabi4658s Asi89 kafa büyüklüğü genetik aileden olur diyor doktorlar aslında korkmuştum ama ikili test ve doppler yaptırmıştım önceden o yüzden doktor Allah’ın izniyle bı sıkıntı olmayacağını söylemişti.😀
Cuhadar Benimde şuan 36+3 bebeğim öncesinde bebeğim büyüktü 10 gün kadar şuan haftasıyla eşitlendi sadece kafa çevresi büyük ama bir sorun teşkil etmedi. Bende bu büyüklükden kaynaklı şeker yüklemesi yaptırmıştım. Çok şükür sorun olmadı. Şuan sadece doğumumuzu bekliyoruz
iremburak0711 Meltemteriss korkma canım benim bebeğim 15 gün önde gidiyor şekerim hafif yüksek tarama testlerinde bir sıkıntı çıkmadıysa bebeğin biraz iri doğar demişti doktor seninki de öyle olur tombik bir bebişin olur gönlünü ferah tut 😄
Baltopu2 Canım herkes birşey olmaz demişte Allah korusun tabiki olmasın ama senin önden gitmesine şeker eşlik ettiği için doktorun öyle söylemiştir,bence biraz dikkatli beslen şeker hamur pilav ve yeme bir süre
mervebeklevic Meltemteriss canım benimde 2 hafta önden gidiyordu hep şekerim cıktı hafif senin gibi doktor diyet dedi cok şükür 1 haftaya düştü önden gitmesi suan da dikkatli beslen lütfen 🙏🏻