aygt Selamlar, 24+4üm. Geçen haftalarda bebeğimin tekmeleri daha güçlüydü daha çok hissediyordum. Şuan daha zayıf. Benim gibi olan var mı? Bu durum normal mi?
Esraerdemserin Busbusu aygt 23+4 haftalık gebeyim bende. Oğlum bazen çok hızlı tekme atıyor dışarıdan bile fark ediliyor. Bugün daha sakin soluma yatıp sessiz sakin şekilde dinlemesem hissedemeyecegim kadar zayıf atıyor. Bazen çok hızlı bazen çok zayıf hiç belli olmuyor. Ama siz zhic hissedemiyorsaniz doktora gidin bence
Tugceonur aygt harekrtler ,28 haftadan sonra önemli günde en az 4-10 hareket hissediyorsanız herşey yolundadır içiniz rahat etmiyorsa gidin tabiki
Merveclnk aygt benim de öyle aynıyız Bi 4 5 gün önce daha hareketliydi şimdi daha az hareketli onların da Bi anı var galiba 😁
biranneadayi15 aygt aynısını yaşıyorum bende 24 haftalık oluyorum o güçlü tekme atan bebeğim benim grip olmamla beraber hareketleri azaldı ve güçsüzleşti sakinledi şimdi gönlü olursa bir kere vurup kaçıyor 😊
aygt Esraerdemserin Busbusu Hareket ediyor etmiyor değil. Sadece geçen hafta sanki daha güçlü hareketlerdi.
Busbusu aygt korkma canım bnde post açmıştım buraya azaldı die doktor poposunu dönmüş bu haftalarda normal dedi
Denizcmm Ben de 24+3deyim 2 3 gündür hiç hareket yoktu bugün maşallah çoştu bu haftalarda oluyormuş hep böyle 🙈