Denizz4 Merhabalar, anne yanı olarak baya araştırma yaptım ama çok model var kafam karıştı , sizin tercihleriniz neler oldu , kullanınca memnun kaldınız mı , şimdiden teşekkür ederim 🙏🏼 ☺️
Ezgi_hsyn Denizz4 valla en istemem dediğimi yaptım en sonunda elele madre park yatak aldm şuan başı ucumda 17 gün sonrasını bekliyoruz nasipse çok hevesliydim ahşap beşiğe ama biraz mantık doğru seçim dedim döndüm köşeden 😂
benimmdunyamm Denizz4 trendyoldan aldım anne yani beşiği gayette memnunum fazla bir para da vermedimn
Ozge_5516 Denizz4 bnde ahsap alacaktım ama suanlik oda yapmayacagim icin evim küçük oldugu için o yuzden e bebekten prego baby maxima aldım anne yanida oluyor
guzelanne23 Denizz4 Fadimegll321 Flyy Tercihinizi Yoykonun park yatağından kullanabilirsiniz harika bi ürün bence 3. Çocuğuna doğum yapan bi akrabamız kullanıyordu ondan görmüştüm kendime de sipariş verdim gerçekten gayet güzel tam anne yanı yatağı 3 yaşına kadar yatabilir diye düşünüyorum 😊
Fadimegll321 Ezgi_hsyn park yatağı bende düşünmüştüm ama kullanılan plastikler kumaşlar iyi değil denildi sonuçta park yatakmış bebek sürekli yatamazmış öyle söylediler bende istiyordum 🤦🏼♀️ Araştırmadım doğruluk payı ne bilmiyorum
Ezgi_hsyn Fadimegll321 dediklerinin tam tersini söylediler hatta hep uzay mekiği vs diye vaya eleştirdim taki bunu görene kadar imkan ve zevk meselesi inşallah birgün odası olduğunda en özeli en güzeli yapmak isterim şuan öncelik onun konforu bizde böyle seçim yaptık 🥰 ama içimde uhte mi evet kesinlikle ama bebeğim için de mantıkli seçim
egeninincisii Fadimegll321 İki çocuğuma da park yatak kullanıyorum. Oğlum 26 aylık, aşırı memnunuz. Kızıma da aldık. İstersen görsel ekleyebilirim iki yatağımızın da.
Hilalprlk Doona’nın park yatağını sipariş verdim Trendyol’da indirimdeydi. Bir iki güne gelir diye düşünüyorum
Beybix Ozge_5516 bende aynı durumdayım ama kıyafetlerini diğer eşyalarını nereye koymayı düşünüyorsunuz.. ben onu düşündüğümden acaba diyorum dolabınıda almışken yatagınıda alsam mı sonra nereye koyacağım çıkmazı😔
Aysegul123Defne KayraVeAnnesi_06 isimli yastıkla beşiğin başında olan gökkuşağıni nerden aldınız nekadara aldiniz
KayraVeAnnesi_06 Aysegul123Defne Makrome ürünleri , secmecemakrome sayfasından yaptırdım . İnstgram ve dolap uygulamasından bakabilirsiniz 🙏🏻🌸 kargo dahil 330₺ ödedim
KeremikoBayky Denizz4 yoyko 8in1 park yatak aynı zamanda anne yanı oluyor o yüzden onu tercih ettik yatak odamıza birde kendi odasında bambu beşiği var
Bernevv Elele anne yanı park yatak tercih ettik ama tabi doğuma daha çok var.Fakat açıp kapatmak kolay kullanımı basit dönencesi vs de içinde.
Fadimegll321 KayraVeAnnesi_06 ne yaptırdınız acaba makrome görsel ekleyebilir misiniz ben kendim yapıyorum da pahalı geldi bana biraz
Seymona1 Denizz4 Chicco NeXT me forever 4 yaşa kadar kullanılabilen modeli tercih ettik ve baya araştırma sonucu bunda karar kaldık hem anne yanı olabiliyor hem yüksekliği ayarlanabiliyor hem reflü yatağı gibi tek tarafı eğimli hale getirilebiliyor hemde park yatak olabiliyor ayaklarını çıkarıp ve yüksekliği çok iyi bebek ayaklandığında bile güvenilir olacağını düşünüyoruz ve inanılmaz sağlam malzeme . Ben 2 beşik almadım diğerler anne yanı beşikler 7-8 ay kullanılabiliyor bence gereksiz . Uzun süre kullanılabilecek mantıklı bir ürün gerçekten ☺️