Ebrutugay Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar istanbul avrupa yakasındayım mega medipol hastanesine gidiyorum bugün duydum ki isteğe bağlı sezeryan ve zorunlu sezeryan fiyatları ucurum değişiyor böyle saçmalığa denk geldiniz mi
Dark Ebrutugay evet bazı hastanelerde öyle, benim gittiğim de aynıydı fiyat ama doğru fark var yani bir kisminda. Bu hep olan birseydi
Esraerdemserin Ebrutugay ikisinin arasında fark var, isteğe bağlı sezeryan daha pahalı diye biliyorum. Tekirdağ da yaşıyorum benim gittiğim hastanede de öyle fiyat farkı var.
Vildan53 Ebrutugay bende özel hastaneye gidiyorum Anadolu yakasında ama doktora göre değişiyor sanırım isteğe bağlı sezaryeni zorunlu olarak geçiyorlar fiyat aynı oluyo
Glsndvrn Ebrutugay bende aynı şekilde merak ediyorum memnun kalan var mı ve doktor önerisi olan varsa yazabilir mi mega için
Glsndvrn Ebrutugay hayır Çamlıca medipol egidiyordum ama çok ters ayrıca tam teşekküllü bir hastahane değilmiş Çamlıca benim doğum sıkıntılı olabilir Hematoloji eşliğinde doğum olmalı o yüzden mega düşünüyorum ama doktor hala bulmadım bu arada benm 9 haftalık
Ebrutugay Glsndvrn bende biraz konumdan temiz olmasından oraya gıtmeye başladım son bikaç aydır songül yılmaza tek sorun mesai saatlerı dısında olursa doguma kendılerı degılde nöbetçi doktorun girmesi sacmalıgı ve fiyat dısında herşey güzel aslında tabi bnde 36.haftada olduğum için değişiklik yapamıyorum