Zehradmrci Kızlar instagramda ücretle cinsiyet tahmini yapanlar varmış yaptıran ve doğru çıkan var mı
busraninprofili Zehradmrci ben yaptirdim tutarsa yazarim. Ama yaptırma bence ben uzuldum sonra evladin cinsiyeti olmaz ki 😔
Zmraemr Zehradmrci ya tutarsa hesabı zaten iki seçenek var 🙈oraya vereceğiniz ücrete bebeğinize bir şey alın boşa gitmemiş olur .Ayrica ilerleyen haftalarda Dr size bunu ücretsiz bir şekilde söylüyor zaten 🤭
Papatyarslan Zehradmrci ben dayanamadım ve 5 kişiye yaptırdım hepsi erkek dedi doktorumda erkek dedi en son gittiğim doktor %99 kız dedi bakalım bu hafta gidicem inşallah netleşir🙏🏻
Gahha Papatyarslan hangi sayfalara yaptırdın canım birde 6 haftalık fotoğrafınıatarmısın remzi teorisine uyuyormu bakayım
Balpetegii Papatyarslan sizin cinsiyetiniz belli oldu mu en son doktorunuz erkek demisti siz yine gidecektiniz, birde cikinti var miydi sizde sanki oyle hatirliyorum umarim gonlunuzden gecen olmustur🙏🧡
Papatyarslan Zehradmrci Gahha Bebek cinsiyet tahmini Cinsiyet tahmini&planlama Cinsiyet.belirleme.melek Cinsiyet Tahmini Cinsiyet_tahmini_kesin İstisnasız görür görmez hepsi erkek dedi ben doktora gittiğimde attım hep yine erkek dediler en som doktor kız dediğinde o usg yide attım geri adım atmadılar erkekte direttiler hatta biri çok sinirlendi doktorun kız dedi dediğimde 😅😅😅😅🙈
9ay10gun Zehradmrci zaten yüzde elli tutma şansi var biz burda merakımizdan soruyoruz falan ama para verip baktırmak abartı olur :)
Sude345 Zehradmrci bende yaptırmıştım hemşireydi yapan kız demişti ama oğlum olucak yalan yani sallıyolar🤭
Snmm5 Gahha melek diye biriydi sildim gitti zaten isimler önemli değil bence yüzde elli ihtimal var detaylı ultrason zamanı öğreniliyor zaten acele etmeye hiç gerek yokmus meger
Zehradmrci Tutturabileni tutturuyolar yani bence de saçma geldi de sizlerin fikrilerini almak istedim zaten herhangi bi eğitimini almadan doktor olmadan nasıl bilecekler sadece tahmin edip salliyolar bence doktorlar boşa mi okuyor bunun okulunu😂