Gamzedmrts KorkuluAnne kusura bakmayın mesajınızı görmemisim fiyat olarak pek bilgim yok ama doğum yapacagınız hastanede cocuk cerrahı varsa ona yaptırın benim hastanemde yoktu üroloji dr sünnet yaptı
silahatun MrvRmzn tabi, sünnetin nasıl sebebi varsa ama yaptırmayanlar da sağlıklı olarak hayatına devam ediyorsa, çocuğuma anestezi işlemi uygulatmak istemiyorum, yoğun sinirler geçiyor , ileride seks hayatı da daha kaliteli olur diye düşünüyorum.
1erkekkannesiiii silahatun canım valla bende günlerce araştırdım sağlık açısından ne olur neden olur çünkü hiçbir yerde düzgün bilgi yoktu. Direkt doktora sordum çocuklarda erken yaşta görülen penis kanserleri sünnetsizliklerinden oluyor dedi. Din açısından pek bilgim yok ama sağlık olarak lazım dedi umarım bir sıkıntı olmaz
Elyesa MrvRmzn doktor sadece bir tane krem yazmıştı onu sür normal bi şekilde kapat bezi dedi bir haftaya kalmadan düzelmişti zaten
silahatun 1erkekkannesiiii penis kanserine yaygın bir şey değil ama ben de sordum 10.000 de bir dediler
MrvRmzn 1erkekkannesiiii tabi ki. İlk gittik pipisini bakıldı. Hemen arkasından iğnesi vuruldu tabi ben dayanamadım çıktım. Eşim 3 4 yerden vurdular dedi. Dışarıdan duydum sesini 5 saniye gibi birşey ağladı. Daha sonra çıktılar 20 dakika sonra gelin dediler. O süre de emzirdim ce sakinleştirdim. Süremiz doldu ve gittik. Masaya yatırdık bizim bebeğinizin ilgisini çeken tek şey konulmak. Emzik ve biberon kullanmıyoruz. Sizler sevdiği şeyleri yanınıza alın. Doktor geldi 2 kişi ye ihtiyaç var iki bacağını oynamaması lazım. Eniştem ve eşim tuttu ben konuşma görevindeydim 🙈 bizimki çok keyifle 15 20 dakika yattı. İşlem bitti ağrı kesici fitil koydular popodan sünnet bezini taktılar ve işimiz bitti. 1 saatlik süreç de hiç ağlamadı. Calpol ve antibiyotik ve krem verdi. Eve geldik araba da uyumuştu. Uyumaya devam etti. Altını değişirken korkmuştum ama hiç birşey hissetmiyormuş. Bol bol batikom kullandık sabah akşam. Sürmüyorum pipisine döküyordum. Geceyi de uyuyarak geçirdik. Sabaha birşeyi kalmamıştı. Calpol verilmesi lazımdı ben vermedim. Antibiyotiği de 2 kere kullandım. Bebeğim iyi diye. İlaç ne kadar az verirsem kardır. 2. Günde dikişler düşmeye başladı. Kremini sürmeye başladık sabah akşam. Süreç 4 gün kadar sürdü şuan hiç birşey kalmadı şükür. İyi ki yaptırmışım. İnşallah sizlerin de böyle geçer. Son olarak sünnetten daha zor olan şey bezini temizlemek değiştirmek. Sünnet bezi de kilolu da aldım zor oldu. 3 gün kullanılıyor oda. Nen 2 gün karton bardağa geçtim. Uzun oldu kusura bakmayın