Thaaa Arkadaşlar hastane çantasına bebek ıcın kaç adet takım koydunuz yada nasıl hazırladınız 2.gebelıgım olduğu halde endişe ediyorum eksık olan bırsey olursa dıe 😏ılk hamılegımde hazrladgm lısteyı unutmuşum resmen 😏🙃
3babyannesy Thaaa 1tane hemşireye vereceğin takım olsun bide yedek olsun takım yeter kendinede 2 adet gecelik al kanama fln taşarsa lazım olur çok gereksiz fazlalık yapma cnm doldurup çantayıda
Thaaa KayraVeAnnesi_06 aralık bebegı olacak tam kıs ortası o yüzden ne koyacagm kaçar tane koyacagm karar veremiyorum bır türlü😏
Ummu_gulsevinc Thaaa iki hastane çıkışı iki tulum kundak battaniye exradan doğum olduğu ilk an için yedek bir ince bir kundak daha koydum
Thaaa Ummu_gulsevinc tulum lu takım hıc koymadım genellık le alt üst olarak ayarladım atletını eldıvenı çorabı. Şapkası hepsını her bır takıma göre ayarladım aranmasın dırek elının alında olsun dıe
Ummu_gulsevinc Thaaa ben yedekte dursun yinede nolur nolmaz diyerek bir valiz doldu şimdilik kendim için de tabiki 4 iç çamaşırı iki pisajam takımı üşürüm diye patik çorap örme yelek pantif aklıma geleni koydum simdilik
KayraVeAnnesi_06 Thaaa Depend alıp koyacağım . Diğer iç çamaşırı ve çorap içinse 2 adet yeterli diye düşünüyorum . Yine tecrübeli olanlar varsa yardımcı olabilirler