Fincan Hiç tedirgin olmayın burdan 4.2 4.5 3.45 2.75 olan arkadaşların bebeklerinin hepsi durumu çok iyi çoğu fetal dna yada amniosentez yaptırmış temiz çıkmış. YouTube girip bu konuyla ilgili yazıp yorumları okuduğumda yine aynı şekilde daha kısa ölçümler var ama bebek sağlıklı. Doktorda diyor zaten burunda bi standart belirtmek zor Antalyalı biriyle karadenizli birinin ölçümleri bir olabilir mi diyor. Bir burnu küçük diye bebeğe hastalık tanısı koymak çok zor diyor. Ayrıca detaylı ultrasonu yapan doktorlar mutlaka olumsuz konuşurlar bi risk gördüklerinde sorumluluk almak istemezler başlarına iş açılmasın birşey olursa diye o yüzden hemen rapora fetal DNA önerdim yada amniosentez önerdim diye yazarlar hep. Kendi doktorum çok açık konuştu bebekte hastalık olsa bu haftaya kadar biz ultrasondan farkederdik yani emin olun çoğu bebek bulgu veriyor büyük sorunlarda anlıyoruz demişti o yüzden içinizi rahat tutun allahın izniyle bebişiniz sağlıklıdır 🙏 kaldı Kİ ben 12. Haftada ense burun kemiği ölçümü yaptırdığım da gayet iyi demişti doktor burnuna filan yani. Eee şimdi bi sorun olsa orda da gözükmez miydi burnunda yani çokta düşünmemek lazım işte hamileliğinizin keyfini çıkarın onlar hertürlü bizim evladımız ❤️