Daisydaisy Htc1212 soyle düşün bir yerden kendimi rahatlatmaliyim ilk bilmedim diye kendimi çok yıprattım korkudan doktorum gayet iyi olduğunu kesenin yerinin güzel olduğunu söyledi eğer ben bunu arada hamileliklerde böyle lekelerin değebilecegini bilmeseydim bu gün tekrardan korka bilirdim
Htc1212 Daisydaisy çok haklısın bu bağlığın sebebi o zaten daha önce iki kaybım olduğu için korktum bu arada ağrım falan yok
S_l_V Htc1212 yok bana lekelenme oldugunda iyne kesinlikle durdurulmali dedi. Benim 2ci cocugumda da aynen boyle olmusdu, ama onda 16 haftada çok kanama oldu. İyneyi durdurdum geçti , 10 gun sonra tekrar basladik
Rmysbyzt Htc1212 canım benim tam 1 ay sürdü kahverengi suluydu. 5. Haftada başladı 9. Haftada birden kesildi
leyli058 S_l_V bendede 6+5 hafdalik 3 gun once kahverengi lekelenenme oldu hemen doktora gittik bebegigimin son kalp atışlarını diydum cok cok kotu bi his bu gun kurtajla aldilar bebegimi Rabbim kimseye yaşatmasin 😰😥
Rmysbyzt Htc1212 progestan kullandım sabah akşam 200 mg şeklinde fitil olarak. Şuan 11+4üm hala kıllanıyorum fitil doktorum keseceğini söyledi
Htc1212 Rmysbyzt bende öyle kullanıyorum şuan akıntın ne kadar sürdü peki ? İlacı kullanırken akıntının rengini anlamak zor oluyo dimi
S1907 Htc1212 yorumlara tek tek bakmak zor oluyo soru sordğnda detaylı yazarsan daha hızlı dönüş alırsın ,6.haftada yerleşme kanaması görürsün ama doktoruna durumu bildir,ama bunun ne kdr sürdüğüde önemli
Htc1212 S1907 anladım bu arada sağlıkçıyım ben ce yerleşme kanaması altıda olmaz beklen adet gününde yada o hafta içinde görülür ki ben bunu gördüm sonra test yaptım :)
Rmysbyzt Htc1212 amin canım teşekkür ederim. Sende sağsalim al kucağına inşallah. Progestan kullanınca ilac vücuttan fazlasını atarken kahverengi lekeyle birlikte geliyordu anlıyordum rengini aslında
S1907 Htc1212 beklenn adet tarihinde oluyor genlde,sağlıkçısınız madem hastnde bi baktırın sonra bi sorun yaşamayın
Htc1212 S1907 baktırdım doktorumlada iletişim halindeyim bu durumu yaşamış olanlarında fikrini sürecini merak ediyorum