1Gunes Mxmxy yani mantar enfeksiyon gibi şeyler gebelikte çok önemli ve takip edilmesi lazım düzenli kontrol lazım .
Mlktnc Mxmxy Benim nerdeyse hamilelik boyunca vardı. Fitil ve krem vermişti doktorum kısa bir süre geçti sonra tekrar oldu. Bebeğe bişey olmadı çok şükür
Srdm Mxmxy şu an 37 haftayım hamileliğimin başından beri nerdeyse 1-2 ayda bir geçirdim mantar fitil kullandım hep bi sıkıntı olmadı😊
Jelybon Mxmxy 38+4 gibi bnde de oldu mantar. fitil ve krem verdi Doktorum baya iyi geldi.. Şimdi 40 haftalık olduk. son bir fitil kaldı eğer bebiş gelmezse onu da kullanacağım. Doktorum önemli bsy bu dogumdan sonra da kontrol edilmesi lazım dedi
Bebisinizz Mxmxy bende geçirdim canım yani inşallah geçmiştir şu anlık bir akıntı gelmiyor doktoruma özellikle sormuştum hayır bebeğe bi zararı yok dedi içim rahat🥰
Mxmxy Normal doğum yapamıyormuş vajinal mantarı olanlar evet ama bebeğe bir zararı var mı bunun hamilelikte ben bunu soruyorum kızlar bazılarınız yok demiş ama geçmiyo mesela bendeki de
Asi89 Benim geçirdim canım hemen hemen her hamilede oluyomuş ama geçti korkma doktorun ilaç yazar geçer inşallah
SiriusA Mxmxy az önce doktordan geldim. Yoğun kaşıntı ve sarı akıntım vardı. Fitil ve krem verdi. Şifa olur inşallah. Bebeğe bir zararı yokmuş. Gebelikte normal dedi.