meliha_ozen55 Kızlar Merhabalar Şeker Yüklemesiyle Alakalı Herkes Farklı Bişey Söylüyor Ancak Bebeğe Ve Anneye Bir Zararı Yok Araştırdığım Kadarıyla Yaptırmalıyım Sizce ? 🫣🧐
Flyy meliha_ozen55 valla geçen gün gittim yaptırdım bi sıkıntı cıkmadı cok şükür şeker hastası filan yapcak kadar da tatlı değildi bence içecek.
Vildan53 meliha_ozen55 içeceğin şekerli su 2 dilim baklavaya eş değer doktorun yap diyorsa yap gebelik şekeri daha tehlikeli çünkü
ballibocek meliha_ozen55 ben tüp bebek hazırlık testlerinde de yaptırmıştım, 3 hafta önce hamileliğim esnasında da yaptırdım. Daha sonra yine deseler yine yaptırırım. Eminim li hayatımızın bir noktasında o kadar glikozu tek seferde tğkettiğimiz olmuştur..
meliha_ozen55 Flyy evet 3 dilim baklava yemiş gibi kabul et kendini dedi doktorum bebeğe ve anneye zararı yok dedi
Patricia Flyy valla katılıyorım sana çok tatlı değildi benim içtiğimde benimde allaha şükür normal çıktı çok sevindim oysa ki 10 kilo aldığım için herkes şeker olabilir sende diyordu ve korkmuştum ailede var çünkü. Allaha şükür çıkmadı rahat ettim bende.
Flyy meliha_ozen55 yani zorlanmadım ben buralarda okuyup kendimi korkutmuşum kusarım filan diye ama etkilemedi.