Lenaaaa 3babyannesy bizim de 7 mart gözüküyor 21+6 haftalığız. Ama sizinki kadar hareketlerini hissetmiyorum pıt pıt atıyor sadece arada 😌
Mervebozo Aktas3555 22+2 haftalığız. Konya yaşıyorum. İlk gebeliğim ve çok heyecanlıyım.. hareketlerimi baya baya hissediyorum
Vildan8891 19+1 olduk pıt pıt oynuyor harika bir duygu İsparta da yaşıyorum 🥰😇1 hafta önden gidiyoruz 16 mart gibi bakalım hayırlısı
Selenay3523 Benimde 20+4 mart ortasına denk geliyor 15 17 mart gibi gelecek inşallah kızım ❤️ama hareket hissetmiyorum ve bu beni üzüyor sürekli ya iyi değilse diye düşünüyorum izmir
DamLa_s 19+5 haftalığız 16 haftadan başladım hiss etmeye tekmelerini 🤭 ilk hamileliğim 25 26 mart gibi gözüküyor ama sezaryan istediğim için mühtemelen biraz erken olucak 😅💕 bu arada Azerbaycan’da yaşıyorum
Beybeybi @Aktas3555 erkek 💙gunduz oyle fazla hisetmiyorum hareketlerini gece hisediyorum cok gunduz yatiyor heralde gece uyaniyomu ne acaba 😂
Beybeybi @"Ada-Uras-Asya"osezeryan sa olabilir benim normal dogum bide benim tahmini dogum tarihini 3.4gun geciyolar da olsun saglikla gelsinlerde
Beybeybi @"Pengu"bence sen erken basla yuruse filan belki senin bebek birgun erken gelir tarihi de 03.03.2023 olur neguzel bir tarih 😊😂
iclal01 Aktas3555 21+1 17. Haftadan beri hissediyorum pıt pıt atıyordu artık güçleniyor sert vurmayada başladı 🥰 çok güzel bir his Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼
Esayser Şubat sonu Mart başı tahminen 22 haftalığız çok kasık ağrısı yaşıyorum 😢 ama normalmiş kanama olmadığı sürece