3babyannesy Aktas3555 8 mart görünüyor Şubat sonuda gelebilir, 21+5 haftalığz şuan bile kımıl kımıl çok güçlenmiş maşallah iyice hissediyorum karnımın üzerinden bile belli oluyor haraketleri çıkıntıları ☺️☺️☺️💙
1Gunes Aktas3555 22+3 hamileyim benim patates biraz uykucu ve kayifci çok kipramiyor ara ara hissediyorum ama 😍
Ada-Uras-Asya Aktas3555 20 haftalık olduk minik paşamla 17 den beri hissediyorum şuanlık 13 Mart görünüyor sezeryan zaten daha çok war 🥰
Seydo54 3babyannesy sizinle ayniyiz, benimde mart 8de gozukuyor ama muhtemelen subat sonu olur, disardan belli oluyor hareketi artik güclendi ogluskom😁 gerci bugun is yerinde cok yoruldum sanirim uyuyor şu an😇
Eceninanne 3babyannesy maşallah bizimkide 8 martta görünüyor şuan 21+5 çok hareketli değil ya sizin bebeisin cinsiyeti ne
Lenaaaa 3babyannesy bizim de 7 mart gözüküyor 21+6 haftalığız. Ama sizinki kadar hareketlerini hissetmiyorum pıt pıt atıyor sadece arada 😌
Aktas3555 Maşallah ne güzel 😇 benimde 20+3 ama hareket yok…4.gebeligim 3 oğlum var bu kız…acaba kız olduğu icinmi geç hareket ediyor diye teselli ediyorum kendimi
3babyannesy Aktas3555 2 kızım var benimde 8 ve 6 yaşlarndalar şimdide bir oğlum olacak baya haraketli valla, senin kız nazlaniyor demekki, Allah bağışlasın ♥️☺️
3babyannesy 1Gunes yemek yedikten sonra az bir sırt üstü uzaninca daha çok hissediliyor cinsiyetiniz bellimi ☺️♥️
Aktas3555 Amin canım inşallah…nazlı olmak galiba pit pit yapıyor arada hepsi bu 😊 sizde oğlanı bulmuşsunuz 2 kızdan sonra Sağlıkla alın kucağınıza insallah😇
hayalperest2310 Aktas3555 28 Mart görünüyor canım ama zorunlu sezeryan olacağım için erken olabilir 🤔
esraakpinar Benim de Mart ortası görünüyor 20+5iz bugün. Özellikle akşamları yemekten sonra oturunca kıpır kıpır maşallah 🥰
Ledeyna21 Aktas3555 22 hafta 3. Gebeliğim sadece arada kendini hatırlatıyor gece yatarken daha hareketli ☺️
Mello29 Aktas3555 20 +5 olduk 15 mart gözüküyor dogum 16dan beri hissediyordum 18de esimdr elinj koydugunda hissetmeye baslamisti ama son 2 gündür bebegim kıpır kıpır karnımı hoplatiyor nasıl bu kadar güclü hayret ediyorum masallah diyim 🧿 ama onunla sohbet etmek ve karsiliginda kocaman bir tekme almak hayatimdaki en eğlenceli sey.
Lavinya1014 21+6 günlük 5 mart görünüyor ama muhtemelen daha erken olur benmde baya hareketli gün içinde iyice hissediyorum ilk gebeliğim😊
yagmur0504 Aktas3555 merhabalar biz 19+4 olduk biz baya baya hareketliyiz sanırım biraz yaramaz olacak oğluşumuz. Şubat 23 te gelecek. eğer bu hareketliliğe dayanamayıp erken çıkmak isterse bilemem 🤭herkesin bebebişi sağlıkla sağsalim gelsin inşallah hepimizi bir sesle kurtarsın sağsalim 💙🙏🤗