Zln2152 Daisydaisy kuzum bende dün 6 haftalık oldum bende göremedim bebeği yA doktorum da boş gebelik olabilir dedi haftaya gel yoksa kürtaj dedi sen ne durumdasın
Daisydaisy Zln2152 dün kontrole gittim şuan 7 hafta 2 günlük 1 hafta gerileme var herhalde 6 hafta 2 günlük oluyor bebek yoktu alttanda muayene etti görünmedi cumartesi tekrar gidicem gorunmezse boş gebelik
Zln2152 Gahha kuzum bende 6 haftalığım ama bebeği göremedik siz gördünüz mü? Birde doktorum hep vajinal muayene ediyor sizin de öyle mi?
Gahha Zln2152 ben kalp atışını bile duydum 6+3 ilk gttgimde duydum canım merak etme geç döllenme olmultur
Zln2152 Gahha ay inşallah geç döllenmedir kuzum yaa. Adetime iki gün kala çook silik çizgiyle gebe olduğumu öğrendim zaten de artık geç döllenme mi bilmiyorum
rahomo Zln2152 sizin daha önce kanamanız olmuştu ondan sonra doktora gidecektiniz size ilaç iğne falan verdi mi
Zln2152 rahomo yok bana ne ilaç ne de iğne hiç bir şey vermedi. Dünde kahverengi lekeler olunca kan uyuşmazlığı iğnesi vuralım dedi şuan birşey yok bakalım bebeği de görsem rahatlayacam da doktor umudumu kesti