Nesnur Artik sakinlesmesi gerekmiyomu ya 😀 acaip hareketli karnimi sokuyo resmen butun kemiklerini batiriyo kacinci haftada bas asagi dönüyorlar
Ftmmma Nesnur konuyla alakasız ama bişey sorabilir miyim? 32 haftalık olduk kızımın hıçkırıklarını biliyorum farkediyorum. Ama bugün hıçkırıktan farklı kalp atar gibi pıt pıt atıyo sağ alt tarafımda böyle nabız atar gibi acaba ne olabilir başınıza geldi mi
s_sibelcik 35+6 bu aralar çok hareketli oluyorlar son zamanlar daha hareketli ve kuvvetli tekmeler başlıyor 🥰
Nesnur Thaaa tamda benimde oyle 2 haftaya daha cok canini aciticak 😀 artik dönüp doguma hazirlanmasi gerekmiyomu balik gibi yuzuyo hala bi ters bi duz
Ozlmalbayrak Nesnur kız benim ikizler 29 haftalık iki günde bir dönüyorlar içimde yok böyle kuduruk 🤪🤪 Maşallah yinede hareket etmeseler kafayı yerim 🧿🙂
Nesnur Thaaa bel agrisi varmi ben sabah ayagimin ustune basinca belime bicak sapliyolar sanki cok agirlastim
Thaaa Nesnur bel ağrısı olmazmı genelde yatarken oluyor ben sabah bacaklarımın üstüne basamıyorum uyurken felan çok ağrıyor sankı bacaklarımı hıssedemeyecgm sekılde sabah kahvaltı hazırlamak bile çok zor geliyor