Rabia_T Merhaba Hanımlar doktor bugün ayrıntılı ultrason istiyor musun diye sordu ilk gebeliğim bilinçsiz hayır dedim ,haftam gelince istiyorum desem bakar mı
EmineDefneGokce Rabia_T sanmam farklı bir birim bakıyor ve ayrı randevu alınıyor . Hastaneye istediğinizi söyleyin sizi yönlendirsinler
3babyannesy Rabia_T bebeğin kalbinden tut tırnağına kadar inceleniyor bütün organları ölçülüp bakılıyor sorun varmi yokmu diye benim 3. Gebeliğim hepsindede yaptırdım yaptirilmayacak birşey değil bu
1Gunes Rabia_T yaptın muhakkak çok çok çok önemli birşey bu bende yarın 2.kez kontrole girecegim inşallah. Ihmal etmeyin 18/22 haftalar arasında muhakkak yaptirıniz.
Rabia_T Sersel_15 Daha Haftama Var Bana Ayrıntılı us diyince alttan bakarlar diye korktuğum için Hayır dedim Ama fikrim değişti yaptırmak istiyorum Haftam gelince yaptıracağım Allahın izniyle
Sersel_15 Rabia_T yaptırırsanız iyi olur bebeğim tüm organlarına bakar doktor ve her doktor yapmıyor bildiğiniz perinatoloji doktoru varsa şimdiden randevu alın derim her zaman randevu olmuyor
Sersel_15 Rabia_T yaşadığın şehirde nasıl bilmiyorum ben üniversite hastanesinde yaptırdım 240 TL bi ücreti vardı devlette bedavaydı diye hatırlıyorum