Buse-ozdmr musluG bence hamilesin canım bende adetime 5 gün kala yapmıştım aynısı çıktı senin testinle sonra kan verdim kandada cıktı zaten hamıle oldugum 🥰
Dilan_ylmz Benim 3 gün geçti Adetimden bugün kan testi verdim 34.40 çıktı değerim var mi yok mu bilmiyorkm 2 3 gün sonra yükselme durumuna bakmam lzm
adehuS Dilan_ylmz Bende 82 ile öğrenmiştim,testiniz pozitif inşallah sağlıklı bi gebelikse düzenli olarak yükselecektir değeriniz🌸
aydinaleyna61 Dilan_ylmz bende cuma günü 3 gün geçtiğinde 422,55 ile öğrendim bir de bugün verdim Kan 1968,64 e yükselmişti değerim. Sizde bebiş var ama daha çok yeni sanırım bat tarihiniz ne umarım yükselir 🙏
Dilan_ylmz aydinaleyna61 28 eylulde hastalanmıstim daha 3 gündür geçiyo herhalde geç dollenme olmuş olabilir ama geç döllenme olsa idrarda belli olur mu
adehuS aydinaleyna61 6-7 haftalıkken gittiğimde hem kalp atışlarını hemde keseyi görmüştük. İlk o haftalarda gittim muayeneye
aydinaleyna61 Dilan_ylmz olmayabilir ilk gebeliğim geç döllenmeydi çıkmamıştı 8 haftalıktı bebek öyle öğrenmiştim ama bu geceliğimi erken öğrendim