_edakrsu22 tazecikannee devlette kolay kolay aynı doktara denk gelmiyoruz maalesef her gitmemde farklı
Fatma2552 tazecikannee ben haftada iki gün gidiyorum perinata çok memnunum doğum da orda olcak inşallah
Merve2111 Fatma2552 neden haftada iki gün gidiyorsunuz bende her hafta gitmeye başlayacağım normalde 2 haftada bir gidiyorum perinatolojiye
Fatma2552 Merve2111 plesentam aşagıda gelişim gerliğide olduğu için takip ediyorlar sıkı şekilde suyum kan akımlarım hepsine bakılıyor nstye giriyorum sürekli bebeğin kalp atışları bazen yüksek çıkıyor serum veriyorlar
Fatma2552 Merve2111 34 haftalık oldum yeni bilmiyorum ki doktorlarda olabilir korkma dedi hidrolik serum verdiler tekrar nst adılar iyi çıkınca gönderdiler
Fatma2552 Merve2111 ben pernatolojiye gidiyorum valla hangisi denk gelirse özel bi doktor yok İbrahim Polat’a gittim ilk sonra Verda hanım sonra Işıl hanım değişiyor hangisi müsaitse her salı cuma ordayım
Merve2111 Fatma2552 anladım bende perinatolojiye gidiyorum belki karşılaşmışızdır bile seninle salı günü tekrar randevum var
Merve2111 Fatma2552 salı günü sabah randevum bende yaklaşık 3 aydır oraya gidiyorum mecburen yüksek riskli olduğum için
Fatma2552 Merve2111 benim doktorum özeldeydi o yönlendirdi buraya şimdi burdayım ben öğlen gidiyorum genelde
Merve2111 Fatma2552 bende özele gidiyordum normalde bebekte kalp hastalığı görüldü 2 kez heyete girdim sürekli olarak çam sakurada takipliyim şuan
Merve2111 Fatma2552 teşekkür ederim ama bu zamana gelene kadar öğrendiğimden beri yeterince üzüldüm stres yaptım asıl zorlu süreç doğum sonrası bakalım Allah büyük hep dua ediyorum ama 🤲
Fatma2552 Merve2111 stres daha kötü yapar durumu unutma bende öyle sürekli stres yaptım bebek gram almadı suan saldım artık ne gelirse Allah’tan allahtan başka kimse bilemez ne geleceğini