Angelmom_ 16 haftama girdim artık karnim sanki cok sisiyor bir anda sanki yarılacak gibiyim neden sizce sanki tıka basa yemiş gibi hissediyorum
Btlklnc Angelmom_ benımde öyle canım burda fotograf atmıstım 16 haftalık olduguna kımse ınanmadı. 😊 sabah normal şişlikte ama öğlen ve aksam yemek yemeye baslayınca aksam patlıcak gibi oluyor kasınıyor bide
Nhl1755 Benimde öyle gerçekten özellikle bu hafta sanki birden büyüdü gibi. Bide bugün kasık ağrısı yaşıyorum ağrı ve batma şeklinde yaşayan varmi bunu kızlar bu haftada. Rahim büyüyor normal aslında ama insan düşünmeden de edemiyor🥺
beyzanur-ylmaz0 Ay inanmıyorum az önce buraya aynı derdimi yazdım belki yaşayan biri vardır diye. 17+4 üm karnıma kramplar giriyor arada ve bazen çok şişiyor. Neden olduğunu anlayamadım
Nhl1755 Buse-ozdmr Valla banada doktorum gaz sancısıdır diyor ama insan yinede endişeleniyor 🙄 bazende rahimden sanki bişey çekilir tarzda bi ağrı regl döneminde olduğu tarzda çok değişik ama herkesde olmuş sanırım buda birazda olsa rahatlatıyor 🥺 inşallah gazdır bebeklerimiz iyi olsunda🙏
Angelmom_ Gaz degil gibi olsa cikar bi sekilde sanki 😅 eşim bile diyor ki karnin bir anda ne kadar şişti 😀