Emel_su3851 Kizlar bı kaç gündür ıslanma hissediyordum bugün acile gittim attan bakıldı kan ve idrar temiz çıktı detaylı ultrasyonda bebeğin suyunun gayet iyi olduğunu söylendi ama az geldiği için su mu akıntı mı bilmiyoruz dediler lütfen yasayaniz var mı
Be77_35 Emel_su3851 28 haftalikken ayni şikayetten gitmiştim suyum mu geliyor diye. Damla damla ıslaklık oluyordu. Muayene sonrası akıntı olduğu çıktı ortaya. 39. Haftamda suyum geldi ve tutamayacagin sekilde yogun geliyor. Tabi doktor kontrolü şart :)
Dlkzz Emel_su3851 aynen canım bende 16+5 im dediğin şey bende de var. Çamaşırımda Islaklık gibi su gibi görüyorum.
Emel_su3851 Prensesmelek yok zaten böyle ıslaklık oluyor iç çamaşırımda elimle bakıyorum saf su ama fazla gelmiyor miktarı inşallah akintidir çok korkuyorum
Bebisinannesi23 Emel_su3851 bende 28 haftalıkken bu şikayetle acile gittim. Çamaşırım çok çok ıslattı 2 /3 defa gün içi böyle oldu. Su gibi renksiz ama çamaşırımı çokta ıslatacak şekildeydi. Muayene sonrası su değil akıntı olduğu ortaya çıktı. Doktora bu kadar ıslak şekilde olması normal mi dedim gebelikte olabilir bu şekilde akıntı dedi.
Emel_su3851 Bebisinannesi23 sevindim cnm banada suyu normal bebeğin akıntı olabilir dedi inşallah sonuna kadar iyi gideriz
Bebisinannesi23 Emel_su3851 inşaallah canım doktor normal dediyse korkma çok dikkatli bakıp inceliyolar çünkü 🌸
Emel_su3851 Bebisinannesi23 Bebisinannesi23 Allah var çok ilgilendi ya korkma belkide akintidir dedi detaylı ultrasyonda bebeğin suyu iyi çıktı o rahatlattı beni