Hsnee Kızlar merhabalar ilk gebelikten sezeryan göbeğim vardı şimdi de gebeyim rahat edemiyorum tesettürlüyum üstelik taytlarim esortmanlarim filan sıkıyor beni rahat edemiyorum bildiğiniz güvenilir yer varmı alışveriş yaptığınız önerileriniz nelerdir
Hndnyrgk Hsnee defacto ve lcw dan aldım çoğunlukla net üzerinden almanızı öneririm çünkü her mağaza da bulunmuyor hem daha ucuz oluyo mağazadan yorumları okuyup trendyoldan da alabilirsiniz
Esraayy Lcw dan aldım ben bide tuniklerimi de instagramda ceylan otantik var ordan aldım kalıpları gayet güzel
Hsnee Hndnyrgk Allah razı olsun canım öyle yapıcam siteden almayı düşünüyorum zaten önerileriniz için çok sağolun🌼
Hndnyrgk Hsnee bide ben yüksek bel iç çamaşırı aldım trendyoldan harika bişey nicoletta mağaza ve ürün markası ben çok beğendim o yüzden baya aldım onu da öneririm
Hsnee Hndnyrgk onada bakarım canım zaten iç çamaşırı da almam gerekiyor ilk doğumdan biraz sezeryan göbeğim vardı onda da mide bulantısı filan çekmedim bunda da çekmiyorum hani canımın istediği seyleri yapıp yiyorum artık kıyafetlerimin içinde rahat etmemeye başladım mağaza mağaza gezmektense siteden alırım diye düşündüm önerileriniz için çok sağolun gerçekten kara kara dusunuyodum napsam diye
Hndnyrgk Hsnee aynem bende çok aradım özellikle hamilelikte hatta suwenden felan bile almama rağmen o marka kadar sağlam ve kullanışlı çıkmadı
Hsnee EAK oh hayat sana güzel bu konuda çok şanslısın 😅😅 benimkide fırıncı senin yuzunden sistim diyorum hep poğaçalar ekmekler filan diyorum hamile tüccar bulakmi sana diyo 😅😅😅