Bernnnaaaa Kızlar 30+6 günlük hamileyim bugun sağ ön kaburga tarafımda inanılmaz bir batma ve ağrı var aynı şeyi yaşayan var mı normal mi bazen nefes almakta bile zorlanıyorum
Ysm0307 Bernnnaaaa benim de sağ da var ama daha 22 haftalık hamileyim doktora sordum bebek büyüdüğü için sıkıştırıyor ondan dedi
Mskk Bernnnaaaa Normal canım bebek büyüdüğü icin oluyor bende 32-4 haftalgım sağ kaburgam sırtım çok ağrıyor acılı bir şekilde maalesef yapacak bir şey yok bebeklerimiz icin katlanıcaz 🙂
Seherselim Bernnnaaaa 29 haftalığım aynısı bende de var canım hem kaburga ağrısı hemde karnımın üst kısmı üst karın jiletle kesilmiş gbi ağrıyor acıyordu doktorum Normal dedi
Mihra09 Bernnnaaaa bende 32+5 haftaligim sağ kaburgam ve sol kaburgamda çok ağrı oluyo batma yanma hepsi oluyo özellikle sağ sol uzandigimda hangi tarafa uzaniyorsam o taraftaki kaburgalarim agriyo bende doktora sordum ya böbrekte büyüme oluyordur dedi yada safra kesesinde taş vardır dedi
Mihra09 Bernnnaaaa evet öyle dedi doktorum ama böbrekte büyüme yoktu safra kesesine baktircakti bende baktirtmadim bu haftada ağrılarım coktu gittim tahlil yaptı kim dökuyorsun dedi ondan okadar ağrı dedi kasık ağrısı çok artmıştı bu hafta oda kum dokmektenmis