esma_esma Simgeg var sanırım inşallah vardır canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah varsa da
Esra3177 Var gibi görünüyor. İsterseniz kan verin yarın yada adet gününüzü bekleyin o gün kan verin daha verimli sonuc alırsınız
Aysecan0335 Var var ben de çoook erken öğrenenlerdenim ilk böyle çıktı adet günüme kadar 2 günde bir idrar testi yaptım git gide koyulaştı, hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler 💕
Simgeg bimualla kasık ve göğüs ağrım vardı ama sürekli kimyasal gebelik geçiriyorum hep inşallah bu kez iyi olur
2206minik @Simgeg adete 4 gün varken bende böyle çizikle öğrendim var kan ver kesinleşsin hayırlı olsun 🐣
Belinay0922 Simgeg gogus agriniz dokununca mi yoksa sanci mi giriyo benim normalde adetten 1 hafta once uclari agirir ama bu ay uclari agrimiyo sanci giriyo goguslerime merak ettim acaba gebelik belirtisii mi sizin de sanci mo giriyo yoksa dokununca mi aciyo
momqq Adet olmaya 4-5 gün kala merk edip test yapiyorm kmse duymasın dalga geçerler diodum kendi kendime ama yalnız değilmişim çok sevindim 😁
bimualla Bende göğüs ağrısı Var ve böyle ara ara hafif mide bulantılarım tiksinmeler oluyo 3 4 gündür böyle