Gamzetncblkk06 18 Eylül son adetim 2 ekim döllenme büyük ihtimalle 17 ekim de test de ikinci silik çıktı dr gittim 220 den 550 yükseldi beta bugun vajinal ultrason da yolk kesesi var bebek yok kan verdim onu bekliyorum hala sizin de böyle oldu mu geç döllenme olabilir mi
Kevserumit Gamzetncblkk06 bende simdi geldim dr dan 17 Eylül son regl tarihim regle göre 6+2 olmam lazımdı ama 5 haftalik dedi dr korkuyorum açıkçası
gunesveguney Gamzetncblkk06 6+1 de sadece yolk gözükmüştü benim, 7+3 te minicik bebek yeni görülmüştü 🙏🏻
Gamzetncblkk06 Kevserumit kan tahlili 550 di 10 gün önce şimdi çıkmış e nabızdan baktım 23414.0 çıkmış aile hekimi dr güzel dedi geç döllenmedir inşallah 🙏
Perperik Kızlar ben 6 haftalık iken sizler gibi keseyi gördük bebeği görmedik , doktorum bekleyeceğiz olabiliyor bu durumlar dedi 2 hafta sonra gidip bebeğimin kalp sesini duydum :) içinizi rahat tutun stres olmayın
Gamzetncblkk06 Perperik Allah razı olsun çok korktum bugun vajinal ultrason ile baktı kesenin içinde nokta kadar var içinde sağlıksız gebelik olabilir dedi 23414.0 beta iyi sanırım 🙏😊
Perperik Gamzetncblkk06 hiç stres olma , bebeğinin kalp sesini duyacağım günü bekle ben 2 hafta saçma sapan senaryolar dinledim korktum bunaldım stres yaşadım ama sonucu mükemmel oldu
Mrvkzy3107 Kizlar benimde son adet tarihim 16 Eylül. Cuma günü gittiğimde adet tarihine göre 6 haftalık olmasına ragmen doktor ultrasona göre 5 haftalık dedi. Büyük ihtimalle geç döllenmedir dedi 2 hafta sonra takrar çağırdı kalp atışını duymak için. Bende sizler gibi çok evham yaptım çok korktum ama burda çoğu kişinin başına gelmiş içimi baya rahatlattilar inşallah Rabbim nasip eder de bizlerde kalp atışlarını duyarız🙏
Kevserumit Gamzetncblkk06 ben tam regl günümde kan verdim 702 çıkmıştı 8 gün sonra yani 6 gün önce tekrar verdiğimde beta 22 binlere çıkmıştı çok iyi artmıştı ama içimi bir korku kapladı simdi martta kurtaj olmuştum bebegimin kalbi durmustu insan o acıyı yaşadıktan sonra daha çok huzursuz oluyor
Gamzetncblkk06 Kevserumit çok haklısınız ben şimdi dr geldim yolk kesesini de gördük inş rabbim yardımcımız olsun
Kevserumit Gamzetncblkk06 bende sabah gittim radyolojiye yonlendirdi beni orada 6 +0 haftalik çıktı kalp atışını da duyduk Rabbım isteyen bekleyen her kadına nasip etsin inşallah 🤲
Gulmasal Bos gebelik olabilir bendede aynısı oldu benim betam 54 bin progestron hormonu cok yüksekti ama kese bos 10 haftaya kadar bekledim 12 haftada kurtaj oldum İnsAllah gözükür bebek