Elifacar 25+2 günlük hamileyim. Üç günden beri sağ böbreğimden ağrı çekiyorum. Sağ bacağımı hareket ettirdikçe ağrıyı tetikliyo. Doğum evinde kontrol yapıldı bebekte bi sıkıntı yok. Araştırma Hastanesine yönlendirdiler. Böbreğime baktılar bişey göremediler idrarımda yoğun enfeksiyon çıktı ondan sebep ağrı yapıyo olabilir dediler. Ultrasonla bakıldığından dolayı böbrekte bişey göremedi doktor tomografi yapılması gerekiyodu ama hamile olduğum için hiç bişey yapamadılar. Gecesinden sıtma tuttu gittim tekrar antibiyotik yazdılar. Ağrıyo hala . Acaba kesin çözümü varmı sürekli sol tarafıma yatmak zorundayım ağrıyo başım çatlıyo. Yardımcı olun lütfen😞
Zynpemrh Elifacar canımm bu aralar herkeste bu sorun var bende yürüyemiyom aynı sebepten hastaneye gittim enfeksiyon baya ilerlemiş dedi ayağını sıcak tut sürekli su içmen gerekiyor Akşama kadar elimde şişeyle geziyorum 😒
Mrry Elifacar inanın benide ağrı gece uyandırıyo böbreğim ağrıyo kasıklarım ağrıyo gece gündüz kaç gündür ben yaban mersini yiyorum gerçekten işe yarıyo benim ağrılarım geçti şükür
imera_fera123 Elifacar canım günlük üç litre su içiyorsun içine limon sıkarak... Bol yoğurt ye, ayağını sıcak tut ve ayağına sıcak su torbası uygula. Mevsimi geçti mi bilmiyorum ama kızılcık suyu yapıp iç. Kızılcık suyu bire bir. Hangi şehirdesin canım bunarada?
MevaBera Enfeksiyonla bende çok savaştım en iyi pişmiş sarımsak geliyor 5-6 diş sarımsağı kabuklarıyla fırına ver hatta 1 adet de soğan 4 e böl ver sonra ye antiseptik be çok iyi geldi bana haftada bir yapıyorum ben çok da su iç inşallah geçer
Fatmaasel Sirkeli su için iyi geliyor yada gün içinde ictiginiz suyun içine limon dilimleri atın öyle tüketin bide bol sıvı sadece su değil benimde çok oluyor ayaklarınızı sıcak tutun
Elifacar Fatmaasel evet şuan içtim internette görmüştüm sormadan içmim dedim inşallah geçer ağrılarım
annesinin_beybisi Mrry zormuş bu işler 😁 eşim damla , zeynep , âmine bu 3 ismi beğeniyor benim illa da şu olsun dediğim bir isim yok ama elâ, ece , derin , doğa , eylül bu isimleri biraz beğeniyorum ama eşim begenmiyo