Gnrtkmk Merhaba ben 4+3 daha yeni gebeyim betamda 208 çıkmıştı doktor bir hafta sonra randevu verdi alttan muayene eder mi? Ve sizce doğrumu yaptırmalımıyım
poyrazin_annesi28 Gnrtkmk Kese karnımdan görünmeyince vajinal yoldan bakmıştı. Bı sorun da yaşamadım şahsen. Zaten tehlikeli olsa yapmazlar diye düşünüyorum
Ahuum Gnrtkmk doktor istemişti ben baktırmamıştım sınra rahimazıyetmezliği acı şekilde öğrendim. Artık burda yazan hurafelerden de sıkıldım
Mysmrt Gnrtkmk ben de 5+3 te kese karından görünmedi vajinal ultrasonla baktırdım öyle göründü. Bir sakıncası yok alttan muayenenin. Maşallah biz şu an 23 haftalığız bir sprun yaşamadık
nur34_ Gnrtkmk altan sadece ultrason la bakiyorlr cnm bi zarari yok onun bende bebek gorunmedi altan baktilar
Sedoa_ Gnrtkmk benim ilk muayeneyi alttan ultrasonla yapmıştı zaten ucundan bakıyor normal muayeneye göre
Aysecan0335 Ben araştırma hastanesine gidiyorum 8.haftaya kadar alttan bakıyorlarmış kese ve kalp atışı göründü 10 gün arayla alttan bakıldım hep zaten çok az sokuyor o şeyi öyle kontroldeki gibi sokup kurcalamıyorlar 😅 yani için rahat olsun problem olmuyor
1aysekaplan Gnrtkmk zararı olmaz bence ama canım çok acımıştı benim ozman hamile değildim ama kabus gibiydi 😅😅😅