betulebrar61 Nazli-61 normalde of ta gdyorum ama ikili test için cuma gününe numune araştırma var ya ona aldık ilk kez gidicem nasip olursa doğumunda orda dusnuyorm
dideeyyy Benim oğlan kendini 18’e kadar sakladı. Yine göstermeyecekti de bu sefer de doktorum inat etti de gördü🤭😂😂
Senel6767 betulebrar61 bunun devletle yada özelle bir ilgisi yok bence canım o gösterirse görünür bende devlete gidiyorum 12.1 ögrendim💟
Momm278 betulebrar61 oğlumu 11+5 te öğrenmiştim şuan 2. gebeliğim 11 haftalık olduk 13 de gdicem bakalm
2prenses1prensannesii betulebrar61 20 hafta 2 günlük müydü ne oda zar zor detaylıda öğrendim bende devlete gidiyordum söylemiyorlar şuan şehir hastanesine gidiyorum memnunum oradakiler sormadan söylüyor gösteriyorlar şuan 24+6 haftalığım
El123 betulebrar61 canm bende devlete gdyorum 13+4 te kızım sordu kardesım kızmı erkekmı dıye doktor erkege benzıyo dedı dun 15*4 te erkek dedı
2prenses1prensannesii betulebrar61 aynen valla canım ilk iki kızımda hemen söylemişlerdi bunda da söyle oldu 😊