betulebrar61 Papiiii benim çok bilgim yok buradaki hastahanelerden doktorlardan. İlk gebeligimde aratirarak gtmistim hep özele de. Burda yok bildiğim devleti tercih ettim bakalım ya umarım gönlümüzden geçeni rabbim hayırlı ve sağlıkla nasip eder🥰
Papiiii betulebrar61 aminn haver verelim bir birimize cinsiyyetlerii oluemu?Sen su an kac haftaliksin?
gvnmte betulebrar61 12. Haftada yüzde 80 kız dedi bacak arasını göstermişti de baya netti, sonra 16. Haftada gittik erkek 😂
betulebrar61 gvnmte al işte ben bu durumdan korkuyorum başıma gelecek 🥰😅😅 oyuzden @Morkelebek26 gibi geç gitmek lazım☺️
Morkelebek26 betulebrar61 aynen onun üstüne 2 doktora daha sordum birini 17. Haftada birinide 22. Haftada 😁🤣 emin olmak istiyor insan 😁
Morkelebek26 betulebrar61 aynen canım böyle yanılmalar oluyor benim komşuma kız demiş 16. Haftasında kadın ikili teste bi giriyor erkek 😱😱😱
betulebrar61 Morkelebek26 ablama da zamanında kız demişler erkek doğmuş ama aradan 17 yıl geçti heralde diyorum bu zamanda olmaz teknoloji daha gelosti ya 😅 ben bunları düşünürsem başıma gelecek🥰😅
Fundaa17 12 haftadayken bana %90 kız dedi doktorum 16 haftalıkken iki farklı doktor baktı pipisini göremediler ama kıza benziyor dediler sizce kızmıdır 😊
betulebrar61 Fundaa17 oran verdiyse bide %90 bide demiş üstüne 16 haftalık kızsa değişmez heralde ya 🥰🥰
Morkelebek26 betulebrar61 😁 malesf hala olan var arada banada korku gelmiyor değil ama saçmalama diyorum kndi kendime 😁🤣
betulebrar61 Papiiii birinci gebelikte hiçbir şeyim yoktu çalışıyodum hatta. Suanki gebeligimde kötü geçti kusmalar oldu ama aşırı değil çok uykum oluyordu hemen doyuyodum hemen çıkarabiliyor dün bu biraz yordu beni.