ilkimbebee Merhaba kızlar 11+5 haftalığız bugün ikili test yaptı doktorum 10 gün sonra sonuç dedi bundan sonra ne gibi süreç beni bekliyor ne yapmam lazım. Testi yaptırarak yanlış mı yaptım bilgilerinizi istiyorum
minikpankekim ilkimbebee kontrole cagirdigi gun gidiyorsunuz gerekli görülürse 3lü test isteniyor 16. 18.haftalarda.
baby3_ ilkimbebee neden yanlış yapasınız ki rutin istenenler . Sizi bi süreç beklemiyor iyi çıkar inşallah
ilkimbebee minikpankekim anladım teşekkür ederim cinsiyet hakkında yorum yapmadı normalde belli olması lazım değil mi
minikpankekim ilkimbebee rica ederim.o haftalarda zaten kesin bi tahminde bulunmuyorlar değiskenlik gosterecegi icin. 18.haftaya girecegim cinsiyetini hala bilmiyorum :)
Mxmxy Bende yaptırdım ikili test aynı şekilde bizimde geç çıkmıştı sonuçlar. Bunu yaptırmanız iyi bişey bazı anneler önemsemiyor ama yaptırmıyor bence yaptırmak lazım ben yaptirmistim temiz çıkmıştı inşallah sizinde öyle olur
Mxmxy Hayır benim bildiğim 13 14 te bi yorum yapıyolar sadece şuna benziyor diye daha belli olmadığı için bsey söylememiş olabilir göremediği için yani bide oğlansa 13 14 te kendini gösteriyor hemen ama kızsa kızlar daha geç gösterir benimde bildiklerim .
ilkimbebee Mxmxy bacakları açıktı erkek mi kız mı dedim erkek olabilir gibi ama net bişey diyemem dedi