Sibelemreemre FtmnrTry benimde doktorum iki kizimdan baştan doğuma kadar ona gittim şimdi yine hamileyim ona gidiyorum çok tatlı çok iyi çok ilgili
FtmnrTry Sibelemreemre evet aynı sekıldee benımde bir oglum var 4 yasında sımdı bıdaha hamıleym bunada bugun erkek gibi dedi ama bidahaki aya netleşir sanırım ♥️ Hacer hanım cok tatlı gercekten öyle ılgılı
Sibelemreemre FtmnrTry benimde 2 kızım var g antepte hastaneye gittim 12 haftalikken erkek dedi 14 haftalikkende hacer hanıma gittim kıza benziyo dedi çok sancim vardı oturduğum yere yakın hastaneye gittik düşük riski filan var dedi şimdi 21 haftalik mecbur tehlikeyi anlatana kadar buraya gittim 4 5 defa buna gittim erkek dedi tabi hayırlısı pazartesi detayli var bakalim
FtmnrTry Gulsumv benim eş girmesi gibi bi talebim olmadı ama öyle bısey hakkında bılgım yok canım ama iki ay once eltim orda sezeryan dogum yaptı sezeryan 6.500 ıkı ay önce ama yılbasından sonra degıscekmıs ama
mysakfn Banada tavsiye ettiler henüz karar veremedım en önemlisi samimi bilgili açıklayıcı olması bi önce doktorum ultrasona bakması 1 dk anca sürüyordu oda sadece sıkıntı yok diyip kapatıyordu maalesef hic memnun kalmadım suan doktor arayışı içindeyim
FtmnrTry mysakfn hacer hanımda cok yogun aslında oyle ultrason dakkalarca sürmez amaa ne sorarsanız cok acıklayıcı sekılde cevap verir bi sıkıntıda endıse ettırmeden hep guler yuzle anlatır benım ıkıncı gebelıgm bıraz skntılıyfı 16 haftaya kaar hep kanama alanım vardı her hafta kntrolee gıdıyodum her gttgimde hep olumlı knsup benı rahatlatırdı