Nilgunaksudizdar Limonluek Kesin kesin diyorlar ya çokta inanıp sormamak lazımmış sallıyorlar belki 😂😂
Limonluek Nilgunaksudizdar ya o anki heyecanım için cevap verdiği içinde çok mıtlu olmuştum. Bilip bilmemesi önemli değil fakat tahmini doğru çıktı. Yüzümü gülümsetmişti doğru çıksada çıkmasada :)
Kiwi12 Sibel0812 aslında hisler daha doğru yani ben baştan beri ilk öğrendim hamileyim dedim kız birde genetik te bizde sıralama hep aynı yanj bizde ilk kız sonra iki erkek sonra kız sonra yine iki erkek şeklinde gdiyordu bnim nerden dusunsen kızdı zaten
Kiwi12 Sibel0812 birde ben tüzük testide yaptım ondada hep sıralama çıkıyor ve karnımın üstünde yapincada kız çıkıyordu hem oglandada hep oğlan gösterdi yanıltmadı hic
dilos011 Limonluek Zeynep dediğiniz kullanıcı adı ne acaba bende baktırmak istiyorum şu an 8 haftalık ama en son kalp atışını duyduğun görüntü var kese şeklinde. Tahmin yapabilir mi acaba
Limonluek dilos011 zey-neppp kullanıcı adı. İnstagramdan bakıyor diye biliyorum bir yazın iaterseniz :) benim yüzümü güldürmüştü. Tahmini doğru çıktı ama çıkmasaydıda mutlu olmuştum o döbem farklı heyecan oluyor :)
Kiwi12 Sibel0812 zayifsan belki karnın top gibi çıktığında de😂 ben sismanim ama yine top gibi çıktı anlamadım erkekten sonra olunca böylemi oluyor ne artik
Sibel0812 Kiwi12 yüzümde leke sivilce falan çıkmadı ya ondan diyorlar erkek benek güzelleştiriyormuş😂
Eluf Anneolmak93 aynen ikiside biliyor zeynep banada bakti iki defa resim attm ikisindede erkek dedi .gulsen de haftaya 12 haftalk resmini doktorda alcam onada atacam çünkü ik8si gerçekten çok iyi biliyor zeynep ve gulsen Mustafa dedikleri çıkıyor