Baharr_00 laviniia0 Devlet 20 haftaya kadar soylemiyo canım özele gitmiştim ben 16 haftalıkken öğrendim özele git bence 😊
laviniia0 Dlkzz ya bir de doktorlar dahi kız diyip erkek çıktığı erkek diyip kız çıktığı oluyormuş. Öğrensem bile emin olamazmışım gibi geliyor artık
Dlkzz laviniia0 3 kasımda gideceğim canım inşallah. Sayfamda ultrason görüntüm var canım anlıyorsan bakabilirsin 🌸
Dlkzz laviniia0 aynen canım bir önceki randevumda doktorum tahmin yapmadı bu yüzden sanırım net 16. hafta demişti
yagizegemom laviniia0 bende 16 haftalıkken gitmiştim aşırı hareketli olduğu için doktorum emin olamamıştı o hafta içi tekrar gittim kızım olacağını öğrendim 🥰🌸💖
yagizegemom laviniia0 ben erkek hissettim hep çevremdeki herkes erkek dedi kızı görünce hayatımın şokunu yaşadım resmen 🥹 sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmez 🌸🥰🐣
laviniia0 Dlkzz hiç anlamıyorum gerçekten. Ama anladığını söyleyenlere de pek inanmıyorum artık. Ben burada aynı gün çekilmiş iki ultrason resmî attım tahmin etmeleri için, kız diyen ikinci sorumda erkek dedi
Dlkzz laviniia0 tamam canım bende de bir kız diyen oldu bir erkek diyen oldu. Öncelikli sağlıklı olsun da insan merak ediyor
Aslan04 yagizegemom ben seni cok iyi anliyorum… duygularima tercuman oldun.. suan 18 1 ama halen erkek hissediyorum
laviniia0 yagizegemom evet merak ediyoruz hatta olmasını istediğimiz cinsiyette vardır ama doğduktan sonra kız da olsa erkekte olsa hiç ayrım yapmadan seveceğiz biiznillah eminim ki 🤍
yagizegemom Aslan04 Aslan04 bende öğrenene kadar erkek dedim hep ama cimcime geliyo 💖sağlıkla gelsin bütün bebişler 🙏🏻🌸
Dlkzz laviniia0 yazalım tabiki de canım. gülsen hanım bana kız tahmininde bulundu zaten açtığım postada yazacağım inşallah sonucu