efemoms_ Canlarım merhaba ben normal doğum yapmayı çok istiyorum o anı yaşayıp deneyimlemek istiyorum ilk gebeliğim zorda kalmadığım sürece sezeryan olmak istemiyorum ama bebişim iri olduğu için doktorum bana sezeryan seçeneği de sunabilirim 3 900 ya da 4 kilo doğma ihtiamli var o zaman sezeryana yönelebiliriz dedi iri bebişi olup normal doğum yapan ya da yapacak annişlerim var mı kızlar ?😊
Mel05 efemoms_ cnm bende normal isdim ilk bebisimdi tasimdan dolayi ( 39) 3 dok gorustum 3 de soeun olabilir bebek iri olcak dedi kenikleriniz sorun olabilir dedi. Sonunda mecbur serseryan yaptik. Bebis 3.300gr dogru hicde iri olmadi. Devlete gid birde orda sor ozelde genelde serseryana yonlendiriyor
Annegunluklerimm 40+3 te 4050 gram normal doğurdum ,hersey yolundaysa canım sonuna kadar normal ıstedıgını hıssettir ,senın kararlılıgın doktorun seyrını degıstırebılıyor ,22 saat sunı sancı cektım 1 gram kendı sancım yoktu ama sonuna kadar dırendım
efemoms_ Mel05 teşekkür ederim canım Allah analı babalı büyütsün kuzum bakalım bende düşünüyorum ya 😊
Adamiranin__annesi Mel05 doktorlar genelde özelde yani mahsustan iri falan diyo. Uğraşamamak için gün verip kesip alıyorlar. Normal doğumda çünkü zamanı belli değil bisey değil çoğu özelde böyledir ama devlet hastanesinde öyle değil sorun olmadıkça sezeryan yapmazlar.