Elifsu01 Merhabalar bayanlar. Öncelikle bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Benim sormak istediğim sağlık ocağında yapılan kan testi sonucu e-nabıza ne zaman düşer? Sabah 9 da vermiştim ama bakıyorum hala yok.
seyma9188 Elifsu01 Canım bazen yoğunluk varsa ertesi güne kadar sarkabiliyor sonuçlar.Hatta sağlık ocağından ebe aradı 2 saat önce en son ne zaman kan testi yaptırdın diye.1-2 gün içinde gel kan alalım bazen ertesi güne sarkıyor sonuçlar dedi.Doktor kontrolüne de gidecem aynı gün giderim diye düşündüm.Kan testine daha önce gel dedi.
Lokumum9593 Elifsu01 ertesi gun ogleden sonra dusmus oluyor genelde. Bizim saglik ocagi sonuc numarasi diye bir sey veriyor. Melissaglik diye bi siteden bakabiliyoruz.
_zeynep03 Elifsu01 benim 16:50 de açıklandı ama sonuç değeri görünmüyor nasıl bakılıyor acaba e nabıza girdim herhangi bir sonuç göstermiyor sadece tanı ve işlem kısmı var
_zeynep03 Ziyaretlerim kısmında saglık Ocagı 16:50 de göründü ama dediğim gibi işlem ve tanı kısmı var tahlil bölümünde bugüne ait sonuç yok😐