Mhtpkts Merhaba kızlar çarşamba randevu aldım 11 haftalık oluyorum 2 Li test için devlet hastanesinden biliyorum çok küçük ama merak ediyorum cinsiyeti az çok tahmin ediyorlar mı?
Papiiii Mhtpkts beni doktorum 12 hafta olunca cagirdi hem ikili teste hemde cinsiyeti tahmin edelim dedi
Beriiil Mhtpkts evet canm devlete tahminde bulunuyolar banada tahminde bulundu ama yanildi galiba gerci daha bellide degil beklemedeyiz,😂😂😂
ozlem_196 Mhtpkts ben de 12. Haftada ikili test için gitmiştim tahminim var dedi bugün 13+3 sonuç kontrole gitmiştim belli oldu
Burcinnn61 Benim doktorum ikili detaylı testte tahminde bulundu ☺️ Bakalım 2 hafta sonra kesinleşecek
Mhtpkts @Burcinnn61 Devlet hastanesi miydi sizinde inşallah bana da tahminde bulunurlar çok meraklıyım ☺️
Mhtpkts @Beriiil allah kalbine göre sağlıklı bir evler versin inşallah bana da tahmin de bulunurlar ☺️Tahmin neydi sakıncası yoksa 😅
Beriiil Mhtpkts erkeğe benziyor demişti 17 haftalıkken kız denildi bugun gittim 22 haftadayım emin olmamakla beraber kıza benziyor dediler bende çok kararsızlık içindeyim ne olduğunu bilmiyorum😂😂😂😂
Zeyers Ben de bugün ikili test için gittim ama cinsiyetle alakalı bir şey demedi. Özel hastaneye gidiyorum 3-4 hafta sonra gel dedi
Reyhanalparsln Kizlar bende oniki haftalik gittim söylemedi merak ediyorum sabah bulantım olmuyor erkek hissediyorum
Mhtpkts @Beriiil sizin bayağı olmuş aslında ben olsam çatlardım artık 😄Allah kalbinize göre versin inşallah 🙏🏼
Beriiil Mhtpkts çok teşekkür ederim insAllah sağlıklı olsun hayırlı bi evlat olsunda kızı erkegi önemli degil sadece o merakı gidermeye çalışıyorum ama olmuyo😂😂😂
Mhtpkts @Reyhanalparsln anladığım kadarıyla doktordan doktora değişiyor bu durum inşallah en kısa zaman da öğreniriz Sağlıklı olsunlarda 😌🌺🤲
Mhtpkts @Beriiil öyle evet erkeği kızı asla olmaz dediğiniz gibi merak herşey hayırlısı neyse o olur inşallah 🌺🤲
Eluf Mhtpkts bende haftaya gidcem 12 haftalik oluyor bende çok merak edyom erkek hissediyorum zeynep hanım da erkek dedi🤲