Esma-99 y___e adet gecikmesi olmadan eğer geç döllenme tarzında birşey yaşandıysa çoğu erken gebelikte çıkmıyor bende adetimden 3 gün önce yaptım negatifti adet gecikmesnden 4 gün sonra yaptım pozitift şuan 5+5 günlüğüz darısı isteyen herkese 🥰
Mhande Esma-99 yaa masaAllah Rabbım sag salim kucağına almayı nasip etsin darısı bana ve isteyen herkese insaAllah hamilesin duan kabul olur bizde dua eder misin canim🤲🏻🤲🏻🥰❤️
Aysel_krdg Mhande erken testte al kaset testte sabah ilk erken testle yap yüne çıkarsa ertesi gün sbaah ta normal testle yap yine çıkarsa hayırlı olsun git kanı ver
Mhande Aysel_krdg InsaAllah güzel sonuçlar alirimda bende bi gun buraya yazarım Anne oluyorum diye 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️
Esma-99 Mhande ah canım çok teşekkür ederm amin inşallahhh tabiki ederim Allah gönlünüze göre en hayırlısını en güzel zamand averağn kucağımızı boş bırakmasın inşallah 🫶🏻
Zehross03 mybaby1923 aynen benim idrarda böyle cıktı gittim kan verdim kanda 1.20 cıktı ve hamileydim
mybaby1923 Mhande ıns canım ben 5 gun gece verdım kımyasal yaşadığım ıcın hep korku ama hergun test yapıp cızgının koyulasmasını bekledım hıc 2. Cızgı koyu olmadı ama barız bellı sılık oldu 5. Gun artık kan verdım cok şükür çıktı
mmomssss Mhande https://www.hizliresim.com/t7odwgt canım seninkinle aynı gibi benimki de cok silik haber var mı 🤲🏻🌸
mmomssss Mhande İnsallah canım ben simdi yine normal test yaptım negatif cıktı adetime 3 gün falan var
Mhande mmomssss kuzu geç döllenme olduysa çıkmayabilir en iyisi adet günü bidaha test yap bazıları adet günü bikacgun geçip öyle pozitifi görüyor hiç stres yapma benim 1 kaybım var 7 haftalık bende çok istiyorum Rabbım insaAllah hiçbirimizin kucagini boş bırakmaz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻😞