hilalmami Neler yapıyorsunuz detaylı ultrasonu yaptırdınızmı alışverişler ne alemde Ben nerdeyse herşeyini aldım odası kaldı. Detaylı ultrasonu haftaya çarşamba yaptırıcaz. Erkek bebiş bekliyoruz ismi atlas olucak inş detaylıda süpriz yapmaz bize :))
Gulaycelik hilalmami Allah bağışlasın benimde erkek Yusuf Ege cumartesi ultrasonu yaptık eşyaları odası dahil tamamlandı neredeyse erkenden çalıştığım İçin hallettim sadece bekliyoruz hayırlısı ile inşallah
Flyderndkk hilalmami benim detaylı bu perşembe inşallah güzel sonuçlar alırım 😍 20+6yız bugün. Değişmezse kız bekliyoruz adı da Derin olacak 💕 büyük parçaların hepsi duruyor onlar için detaylıyı bekliyoruz. Kıyafetleri aldık sayılır.
Kubrabsyg45 hilalmami detaylı ultrason yaptırdım çok şükür sıkıntı çıkmadı. Toplasan 5 tulum 3 hastane çıkışı 2 3 tane öyle takım aldım. 1 battaniye. Daha hiçbirsey ortada yok erken diye düşünüp duruyorum ama almadan da duramıyorum. 21 haftalığım herkes acele etme dese de olmuyor bian önce bitirmek istiyorum
yagmur0504 hilalmami Allah bağışlasın. Bizimde detaylı ultrason ayın 14 dünde bizim de erkek bebek BULUT katacaz adını. Eğer detaylıda değişmezse cinsiyetmiz🤭bizimde bazı eksiklerimiz var detaylı ultrason dan sonra alınacak onlarda. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤗🙏💙
hilalmami Gulaycelik hayırlısıyla gelsin inşallah bende acaba hızlımı ilerliyorum diyorum insan tutamıyor kendini 😍 detaylı ultrason sonucunu hemen söylüyolar değilmi digerleri gibi bekleme olmuyor
hilalmami Flyderndkk sağlıkla gelsiin inşallah 😍 ben 19+2 haftalığım 10 gün falan ilerden gidiyor ama doktor henüz tarihi değiştirmedi detaylıdan sonra belki tarihi düzenleriz
Gulaycelik hilalmami evet bakarken anlatıyor merak ettiklerini sora biliyorsun her konuda aydınlatıyorlar
hilalmami Kubrabsyg45 sağlıkla gelsin inşallah 😍 yine iyi sabretmişsin ben tutamıyorum valla kendimi dolabı sipariş verdik 20 güne gelicek geldikten sonra odasını tamamlarım diye düşünüyorum.
Edafmo hilalmami benimde kızım geliyor inşallah Ecmel 😍 detaylıya bu perşembe giricem, çevremden çok kıyafet geldiği için hiç eksiği yok giyimde iç giyimde vs. Ben artı olarak biberon, emzik, bebek arabası, battaniye, müslin aldım şimdilik
hilalmami Edafmo sağlıkla gelsin inşallaah 😍 benimde öyle eve her gelen bebişe hediyeyle geliyo bende durmuyorum her gördüğümü almak istyorum annem diyo çoğunu giyemicek alma ama kendime engel olamıyorum
Kubrakck2222 hilalmami bizim de haftaya cuma günü detaylı ultrasonumuz inşallah güzel geçer 🥰 tetanoz aşısı yaptırdınız mı doktorunuz her hangi bir şey söyledi mi😊
hilalmami Kubrakck2222 sağlıkla gelsiin inşallah bana sağlık ocağındaki hemşire 20. Haftada arıcam demişti 1 haftam var doktor bişi söylemedi yaptırıcam ama bi sakınca olucağını sanmıyorum
DamLa_s daha bişey almadık detaylıyı bekliyoruz ondan sonra almaya başlayacağız bizdede erkek bebiş😅🤭
Edafmo hilalmami kıyafet malesef çoğu geleni giyemeden büyüyorlar, bende alıyorum tabii ki kıyafet ama biraz geleceğe yatırım gibi. Kışlık kazaklar taylar aldım, seneye yaz için elbiseler aldım 🤭 çünkü yenidoğna zamanı çok çok hızlı büyüyorlar o yüzden almamaya çalışıyorum