Haticesekerci kuuzum rahim filmini çekilen ay çok şanlı aymis bende geçen sene kasim da cekigrdim sağ tüpüm tikaliydi açıldı ertesi ay kimyasal gebelik geçirdim sonra kendi halimize öyle denediniz hiç bı tedavi uygulamadan olmayınca Haziran’da bida çektirdim yine tıkanıklık vardı gebelik olmadı sonra doktorumu değiştirdim 2 hafta önce tekrar çektirdim bide yeni doktorum görsün ona göre tedavi başlasın diye o da şöyle söyledi tıkanıklık ya da başka bi problem yok dedi hatta üstüne basa basa sordum tıkanıklık vardı da siz mi açtınız dedim yokse siz sadece çektiniz ve hiç bı tıkanıklık feelan yokmuydu dedim oda hayır tıkanıklık yoktu dedi. Bu ay deniyoruz işte reglime 4 5 gün felan var. Gbeelik olmuş mudur bilmiyorum ama yani pek umudum yok gibi sanki kuzum. Neyse çok uzattı, herkezde bu durum farklılık gosteriyo bszilsri ilk ay bazıları ikinci ay hamile kaliyo bazıları yani benim gibilerde cekilsek de olmuyo yani. Sende güzel haberler alırsın inşallah kuzum. İlişkiyi zaten demiş doktorun bir gün arayla en fazla da 2 gün arayla ilişkiye girin bence bir iki bir gün arayla yapın ki spermler iki günde daha da çoğalıp olgunlaşıp hizlansinlar kuzum 🤲🤲