Dcl027 canim hikayemi anlatayim sana ilk gebelikte 30.haftaya kadar igne ilac kullanmadan geldim sonra riskler olustu bebekte gerilik basladi kan sulandiriciya basladik dogum yaptim benim dusuncem tek çocuktu ama kizim kardes isteyince 9 yıl sonra tekrar istedik benim cahilligim oldu ilk gebelik gibi olur sandim ama igneye gec basladim folik asit kullanmadım bebek gelisimi 6.haftada durdu kurtaj oldum subat ayinda sonra butun genetik testlerimi yaptirdim ust duzey pihtilasma cikti onemli gende doktor hamile kalir kalmaz igne baslamam gerektiğini soyledi 3 ay korundum zaten bu sure icinde folik asit balik yagi ve yumurta gelistirici bi kapsul doktor tavsiyesi ile kullandim ve 2 ay onceden de kan sulandirici hapa başladım kanda gorur gormez de igneye hemen basladik şükür suan sorun gozukmuyo 14+6 olduk sana tavsiyem planli bi sekilde doktor kontrolü altinda hamile kalman ve genlerini onemsiz bulan doktor olcaktir eminim igneyi tavsiye etmeyen de olacaktır ama kayip olanlarda kullanmakta fayda var bu igne her gun kullaniliyo ayni saatte istersen sabaha ayarla istersen aksama onu kendi duzenine gore ayarlarsin zaten insülin ignesi gibi düşün küçük birsey deri altina yapiliyo kendimiz yapabiliyoruz kol bacak gobekten yapilabiliyo en rahat gobek rahat oluyo acisi da az oluyo sadece az yakiyo igne baska bi zarari yok umarim allah hayirlisi ile yeniden nasip etsin sağlıkla sihhatle kucagina alirsin kafana takilan bisey oldugu zaman sorabilirsin