Annesininportakali53 Kızlar 35 haftalik hamileyim ikisini ne zaman kullanmaya başlamalıyım bilen var mı?
Ebry-oz-7 Annesininportakali53 bir iki hafta önceden ara sıra kullanabiliriz diye duymuştum oyle yapıyorum
1erkekkannesiiii Annesininportakali53 1-2 hafta önce günde 1 saat takılması gerekiyormuş kremsiz de kullanılır. Kremi doğumdan sonra da başlarsınız yara bere yoksa
hulyaca Annesininportakali53 ben krem almadım. Kapak tek başına yeterli çünkü. Doğuma 2 hafta kala kullanmak gerekiyor diye biliyorum canım ☺️🌺 37 de kullanacağım ben de
Annesininportakali53 Ebry-oz-7 ikisini demi acaba krem önceden kullanılıyor gümüş kapağı da mı önceden kremi sürdükten sonra hemen kullanmak gerekiyor normal doğum ilerledigimiz icin ne zaman geleceği de belli değil
Ebry-oz-7 Annesininportakali53 benimde normal dogum olacak insallah. Ben kremi aksam yatmadan suruyorum duzenli olarak. Gumus kapagida ara sira aklima geldikce takiyorum. Benim gogus uclarimdan az da olsa su gibi sıvılar akıyor
Annesininportakali53 Ebry-oz-7 bende de var akinti damla damla ufak ufak az az akıyor çok sık olmasada
Annesininportakali53 1erkekkannesiiii yara bere yok hiç kuzum çok şükür o zaman 36. Haftada başlayayım bir hafta sonra
Annesininportakali53 Ebry-oz-7 inşallah ben geleceğini düşünüyorum kuzum bebisler emdikce gelir inşallah 🤭🥰
1erkekkannesiiii Annesininportakali53 evet canım maşallah sukur aman olmasın 🙏 bol bol sütünüz olsun inşallah bebişinize 🫶
hulyaca ada22 önemli olan 999 ayarda olması canım. İlk hamileliğimde de kullandım. Nasipse bu doğumda da kullanacağım 🥰 ben bu markayı almıştım tavsiye ederim 🌺