bebegim-1 Selam kızlar Kırıkkale ye yeni taşındım ve kadın doğum doktorları hakkında bir bilgim yok. Hastanenin içinde ücretli muayeneler de var mış gidenler hangi doktor ve ücretler hakkında bilgi verirse çok sevinirim 🥰 teşekkür ederim ❤️
Mer93 bebegim-1 normale kesinlikle gitmeyin ben gitmedim ama cemile hocaya iyi diyolar giden arkadaşlarım var memnun ondan ücreti de hiç bilmiyorum
bebegim-1 Mer93 5 buçuk aylık olduk hala düzgün bir doktora denk gelemedim ne tıp ta ne ihtisas ta buradaki özel muayenehanesi olan doktorlar da genelde doğumları Ankara da gerçekleştiriyor. Sizin doktorunuz kimdi acaba ? Bu arada bende sırayı Cemile Hocaya aldım.
Mer93 bebegim-1 yavuz ankarada tekin yaşamda yaptırıyor ama o kadar para vermeye gerek yok bence ben yaşama gidiyorum durumunuz müsaitse orda doğum paketi alın direk
Gzd7171 Selam kizlar yeni uye oldum gruba. Kirikkaleye yeni taşındım. Gecen ay Cemile hanima muayene olmustum ama cok tatmin olmadim. Özele gitmeyi dusunuyorum kimi tavsiye edersiniz
Neslihan7153 Cemile hanımdan neden tatmin olmadınız bende onu düşünüyorum ama başka sehirden doğuma yakın tasinacagiz bizde Cemile hanımı düşüyoruz sadece muayene mi ücretli onda doğumda ücretli mi