Nurcangurbuz Bursa’da detaylı ultrasonu hangi hastanede ve ne kadara yaptırdınız? Şevket Yılmaz’da yaptıran var mı yardımcı olur musunuz
Ozge_5516 Nurcangurbuz sonamar zafer beyi iyi diyorlar ozel hastahanelere gore uyguna yapiyorlar arayıp öğrenebilirsiniz suanda fiyat nedir bilmiyirum
Celins_ Nurcangurbuz iki oğlumun da detaylısını sonomarda yaptırdım.. birini 3 yıl önce, diğerini de dün yaptırdık. 700tl fiyatı, raporlar dışında 1 tane renkli çıktı ve diğerlerini de cd de veriyor.. 😊
Ozge_5516 Nurcangurbuz bn suanda 39 haftadayim 21 22 haftalarda gelin diyorlar erken randevu almaniz gerek oraya temmuzda 500 tl yapiyorlardi
Nurcangurbuz Ozge_5516 21. Haftada yaptırıcam ben sanırım İnegöl’de aritmide kendi doktoruma yaptırıcam pekte fiyat farkı yok
Kmelikem1 Zeynsare ben haftaya cuma 11 Kasım’da yaptırıcam nasipse 520 TL dediler randevu aldığım zaman
Ozge_5516 Nurcangurbuz bn ozel hastahanelerde sordugumda 1000 ve ustu fiyat verildi sonra sonamar da 500 du simdiki fiyatlari bilmiyirum inegölde sormadm tabi