Siracinannesi sormazlar lekelenlemm oluyordu dünden beri de aşırı Burun kanaması ve baş ağrısı vardı doktoruma dedim sağlık ocağında ölçüm yaptır tansiyona bak ona göre direk gel dedi beraber gidelim diye çağırdım gittik 12-8tansyon gözümün önü kararıyor hmn hastaneye git dedi oradaki hemşire eşim geldi aldı gittim hala bnm kanama alanım vardı büyümüş kanama alanım progestanla olacak gibi değil dedi ve bı iğne yazdı doktorum 1 buçuk saat her yerde aradım su marasta aramadigim yer kalmadi ene geldim kayınvalidem kapıda teyzesi ile oturuyo ne oldu dedi bnde böyle dedi dedim anlattım teyzesinin yanında şimdilerde hiç kanama da bitmiyor hastane işi de bitmiyor falan dedi zaten sinir oluyorum bı demlik oldum geri dönüp bana akşama ne yapacaksın dedi güya millete ev ayırdığımızı duyurmayack bnm sözüm hala geçiyor gibi gösterecek herkes evinde yapsin bnm bişey yapacak Halim yok dedim evime girdim teyzesi gidince de kapıyı çalıyor nasılsın iyi misin diye ayağa kalkmam la burnumun kanaması bir oldu iyiyim ya keyfi kanama alanı yapıyorum kendime dedim orda anladı niye ev ayırdım diyon millete diyo sanki ev ayırınca büyük bir şey gibi anlayacağın bie iki hafta rahattım görmedim yüzünü doğru düzgün bugün iki haftanin öcünü aldı 😏