Brck0303 Mommm03 ilk gelinim ilk torunu yemin ederim 20 haftaya kadar âdet kanaması gibi kanamam oldu gene bişey yapmadı maddiyattan dolayı önce beraber yer içeriz demiştim ama en son ya ayrılırız yada evini ayirirsin dedim eşime de gözünü de korkuttum anneme gittim gelmedim evin bütün alışverişini yapana kadar kadın bn bı aylık evliydm 2 yaşındaki çocuğuna bakmak istemiyorum dedim diye sana başkası mı yok onu annesine götür bı daha getirme demişti
1prensannesi__ Brck0303 Dünden mercimek çorbamla sebzeli bulgur pilavım vardı yanına bi ayran bı salata yapıcam canım 🙂
A_syma Brck0303 Bulgur pilavi , salata , ayran ,tursu , birazda morlahana mezesi yaptim 😂 kolaya kacanlarda bugün Kiz daha yeni ayirdin evi döktürde adam bayram etsin :) iyiki ayirmisiz desin
Brck0303 A_syma hadi örnek ver bakalım neler yapım mesela aklıma gelmiyor ki birde eve geç geliyor zaten yapınca da tatlıya pastaya bile fırsat kalmadan uyuyakaldigi oluyor
A_syma Brck0303 Evde varsa eger ; Eksili et kabagi Yesil fasulye Mercimek koftesi Havuclu etli pilav Karniyarik Bunlar geldi aklima :)