enesayazmoom Kızlar kızlar doğum çantasına emzik koymayı düşünüyor musunuz,. Ben emzik konusunda çok kararsız im emzik versem mi vermesem mi.? İlk gebeligim de meme uçlu emzik almıştım kızıma hiç emmedi..
benkosarim enesayazmoom Philips avent emzikleri çok güzel tutuyor bebekler meme reddi de olmadı şükür ayrıca sürekli ağlıyorsa kolik bebekse emzik çok faydalı
KayraVeAnnesi_06 enesayazmoom Götürecem , alışması büyük kolaylık . Birde doktorlar hemşireler vermeyin diyor . Yiğenimi küveze aldılar biz vermedik hastane çıkışı aldık bebeğin ağzında emzik vardı kendileri vermişti . Her kafadan bir ses çıkıyor vermeyin diyen doktorlar veriyor ben odaya gelince vermeyi düşünüyorum sonra almıyorlar
Tugceonur enesayazmoom 2 inci doğumum olucak kızım da 40 günü dolmadan vermedim ve sadace gece veriyordum Kolik olduğu için bir nebze uyusun diye zaten sadace gece verdiğim için 4 aylıkken falan kendi bıraktı . Emzik rahatlık gibi görünse de aslında bazı sorunları beraberinde getiriyor emme reddi en çok yaşanılan birde küçük doğar doğmaz verirseniz kendi memenizi tutmayabilir
Pembegul90 Görümcem 40ı çıkana kadar vermemişti meme reddi yapabiliyor tavsiyem şudur ki 40ı çıkana kadar verme kendini riske sokma benim de doğumum yaklaştı çanta hazırladım ama emzik koymadım
enesayazmoom benkosarim ilk kızıma da Philips almıştım 3 aylık tık meme yi bıraktı bende emzik almıştım ama hiç emme di..
Mer93 Meme reddi yapma ihtimali çok yüksek vermeyi kesin düşünüyosanız da hastane çantanıza koymayın bebeğinizle emme rutinini oturttuğunuzda bazen verebilirsiniz emme refleksi için önerenlerde bu şekilde öneriyor zaten