Canansemih Kızlar merhaba 37+1 hamileyim herşey yolunda doktorum doğum olması için suyunun kendi gelmesini bekle dedi acaba bana verebilecek fikirleriniz varmı
Canansemih Canansemih yani ben şunu yaptım suyum geldi bunu yaptım nişanim geldi diyen fln varmı aranızda doğurmak istiyorum artık
Esraliiii Canansemih aceleniz ne ki onu anlamadım vakti gelince gelir zaten ki herkeste su gelmiyor asırı sacma
Atesays Canansemih daha 37+1desin lütfen şuan kritik dönem bebek icin ciğerleri için o kadar önemli ki bir bilsen ilk doğumun galiba onun heyecanına ve acemilige yenilme i bebek orada ne kadar kalırsa onun yararına 40 haftaya kadar kalması çok önemli eğer ki bebek ve anne ile ilgili ters bir durum yoksa acele edipte bebegide kendini de strese sokup öyle bir hataya girme doğal akışına bırak
_edakrsu22 Canansemih hamilelikte herkezin suyu gelmiyor doğum için sancı olupta açılma olupta doğumda ebeler patlatıyor suyu
Seymasezer Canansemih öyle isteğe göre oluyo mu bu işler ya tıp şok😁 varsa bende şurda bekliyim bosuna 40 a gün saymıyım 😁
Bellacaio Canansemih hareket etmek doğumu hızlandırıp kolaylaştırıyor. Ama suyun gelmesini sağlayabilecek bişey sanmıyorum olsun. Suyun gelmesi önemli degil bu arada sancının olması onemli, su zaten patlıyor illaki, sonra doğum hızlanıyor.
tubasd Canansemih temizlik yapmıştım suyum gelmişti. Yerleri elimde silmiştim cami içerden silmiştim koltuklar vs derken sıcak bı duş alıp dinlenecektim ki geldi
Canansemih Bellacaio tabiki sancı daha önemli ama ben istiyorum ki suyum gelsin arkasından sancım gelsin de dayanamiycak gibi olunca hastaneye gıdım istiyorum yoksa sadece sancimla gidersem çok cektiriyolarmis bide devlete gidiyorum
Canansemih Atesays tabi öyle haklısın canım ama doktorum da kendisi dedi şuan doğsa doğar herşeyi normal dedi ee tabi biraz heyecan da var oyuzden doğurmak istiyorum hemen sağlığı daha önemli tabiki ama doktorum da öyle dediği için sizlere bı sormak istedim
HurremSultan Atesays ben 38 haftalik doğum yaptım. Hiçbir sıkıntısı uoktu çok şükür bebek 36 37 haftada bile gelişimini neredeyse tamamlamış oluyor. Neden böyle yazdin merak ettim açıkçası 🥲🥲
Dark Atesays bebeklerin doğum haftası 37+0 da başlar ve her şeyi tamamlanmış olur. Yanlış bilgi vermeyin 40 hafta en son sinir 40 haftada doğacak diye bir şey yok.
Canansemih _edakrsu22 bende işte önce suyum gelsin arkasından sancım gelsin istiyorum sadece sancıyla gidersem çok çektirirler diye korkuyorum
Cikitabanana Canansemih ben şuan 37. Haftadayım oglum 4.150 gr mesela suyumun gelmesini beklemicem haftaaya gün alıp sezeryan olucam cunku kg almaya devam ediyor normal doguramam 20 kasımda doğumum 5kg geçicek dddi doktorum senin çocukta kg tamsa doktor hazır diyosa sezeryan ol
Canansemih Cikitabanana bende sezaryen istiyorum ama devlet olduğu için seçme imkanım yok malesef bebek şuan tam 3 kilo
Bellacaio Canansemih suyun erken gelmesi doğumu daha kolay yapıcaksın sancın artıcak vs demek değil ama. Benim suyum geldi ben hemen doğurdum, sancım sıklaşmıştı su kesem açılmamıştı. 5 cm di. arkadasımın sancısı coktu su kesesini ebe açtı. Yani doktorun dediği biraz saçma olmuş saki
Mucizebb Canansemih bnde tam 37+1 im bnmde tm 3 kilo bnde bir an once dogurmk istiyorum cnku artik. Birsey yapamiyorum o kadar kilo aldim
Canansemih _edakrsu22 işte bende sadece sancı olup ta hastaneye gidip çok çektirmelerinden korktuğum için suyum gelsin demiştim☺️
Tospikannesiiiii Canansemih 2 dogumum da da dogum anında doktorum patlattı suyumu herkesin gelecek diye bişi yok ki
Canansemih Tospikannesiiiii tabi herkeste gelcek diye birşey yok ama korktuğum için suyumun gelmesini istiyorum
Ulkr__ Öyle olmaz işte suyunuz geldikten sonra oturub sancı gelmesini bekleyemezsiniz çünki bebek susuz kalir benjm suyum bitmisti sancım yoktu suni sancı verdiler. Böyle daha zor oluyor.
ilknrgl Canansemih ben ilk gebeligimde doğsun diye temizlik yapmıştım dip köşe baya yorulmuştum ertesi gün suyum geldi fakat 37.hafta erken biraz daha dur ben 39.haftada yapmıştım bunu