pamukmom şöyle ki.. ne. Tüp bebek ile hamile kaldım. 12. Haftaya dek tüp bebek doktorum gördü, 12. Haftadan sorna takip için eşine geçtim. Bize ‘22. Haftaya dek bizimlesiniz’ demişlerdi. Bu arada da eşim bir doğum sigortası yaptırdı. 22 haftayı geçtik doğum yapmayı planladığım hastanenin doktoru ile de tanışmak için bir randevu aldım. Benim tüp bebek başından beri bir dosyam vardır, tahliller, ilaçlar, ölçümler, USG ler, genetik testler… hepsi dosyamda onu aldım gittim. Hatta doktor ‘e size her eşy yapılmış ben napim’ falan gibi esprili bir cümle kurdu, dedik doğum :))) ilk muayeneyş de o gün olduk. Kendi takip doktorum da ertesi hafta görmek istedi. Onunla da bağı kesmedim ama kendisine de açıkladık durumu doğumu dışarda başka hastanede yapıcaz diye. Çok mutlu oldu diyemem ama kadının doğum yaptırdığı hastaneler hem inanılmaz pahalı hem de sütüne sigortayı takmam gerekli. Artı zaten hastane evime de yakın ve doğum konusunda da başarılı bilinen bir hastane. Buradaki tek pişmanlıpım keşke şöyle yapsaymoşım önce kendi doktoruma durumu açıklayıp keşke ondan sonra doğum yapmayı planladığım hastanedeki doktora gitseymişim…