Milenasu 27 si adet günümdü,dün 2 test yaptım positiv çıkdı,kayınvalidem daha erken 2 hafta sonra gideriz doktora diyor,bense kaç haftalık olduğunu öğrenmek istiyorum🥲🥲
Tasbebek Milenasu canım iki gün üst üste kan tahlili ver son adet tarihine göre hesapla 7-8 haftalıkken gidersin
Aaaysee Milenasu buraya son adet tarihinizi doğru yazarsanız eğer kaç haftalık olduğunu doğru gösteriyor genelde yani ben gittiğim de doktora ultrason da görünenle uygulamada ki gün hemen hemen aynıydı burası 2 gün öndeydi o kadar. Ve bence de 2 hafta beklerseniz daha iyi olur şimdi çok küçükse bir sey yapmayıp gönderecekler 2 hafta sonra gel kese için diye ben test yaptığım da 2.cizgi çok netti tahmini 4 5 haftalıkti 2 hafta sonra 7.haftada gittim keseyi görüp kalp atışını duymuştum çok şükür
Mer93 Milenasu kaç haftalık olduğunu son adet tarihinizden hesaplarsınız. Evde yapılan testler pek güvenilir değil gidip bi kan tahlili yaptırın iki güne bi ikiye katlaması lazım ondan sonra beklemek isterseniz bekleyin
Citlembikk Milenasu en son adet başlangıç tarihinden hesapla ben adetimden 5 gün geçince yapmıştım hemen gittim kanda verdim sonra ertesi gün doktora gitmiştim 4 buçuk haftalıktı ama bende kan pıhtılaşma sorunu var ondan hemen gittim iğneye başladım çünkü
A_syma Milenasu Allah korusun. 🌸 Ben bekleyin deyipte ters bir durum olursa ihmal etmeyin demek istedim.
Hestiaa Suan cok erken gıtmeyın bosa muayene parası vermiş olursunuz. Keseyı görememe ıhtımalı yuksek o yuzden sızı tekrar cagırır. Kayınvalıdenızın dedıgı gıbı 2 hatta 3 hafta sonra gıdın net bır sekılde gorunur en azından.
Ozlm0916 Milenasu ben heycandan ögrendiğimiz günün sabahına gittik maalesef göremedik keseyi erken oldugu icin cok moralim bozuldu 2 gun sonra tekrar gittigimizde gördük 4+4 te