tubasd Herkese merhaba hanımlar Veya daha fazla doğum yapan/yapacak olan anneler kardeşin geldi sana hediye aldı/getirdi gibi bir öneri okudum mantıklı ve sevimli geldi. Uygulayan varmı aranızda yada 3 yaş erkek çocuk için oyuncak önerisinde bulunabilecek olan şimdiden teşekkürler 🌸
Bortubocek tubasd benimki 27 aylik olcak anlarmi bilmiyorum ama bisiklet almayi dusunuyoruz en kucuk boy
Zeynep_alya tubasd benim kızım şuan 26 aylık dogum yaptığımda 2 yas 9 aylık olacak şimdiden kardesim bana mama getirecek çikolata getircek pizza getircek demeye başladı bende küçük bir kutunun içine süt meyvesuyu süt dilimi falan ayarlicam rabbim o günleri gösterirse inşallah
cansualisa tubasd herşeyi var çok mantıklı ben ne alsam acaba😅😅 ardıç sana bunu aldı desem inanmaz cocugumnhaha
3prens1prensesmom tubasd evet ilk ogluma tank ve bir kac birsey almistik kardesin sana almis diye ama kiskanclik durumunda pek memnun olmamisti🙄 simdi 3.gebeyim kucuk ogluma sen abine ne getirdiysen kardesin ikinizede aynisini getircek diyorum hazirladik bakalim smdiden🤗🤗
tubasd Bortubocek ya bizimde aklımızda bisiklet vardı aslında ama kışa denk geliyor kullanamaz içinde kalirmi sevinirmi bilemedim o nedenle başka bişey mi alsak diye düşündüm
tubasd Zeynep_alya amin amin inşaallah tüm bekleyenlere. Onu yapacağım inşaallah küçük bı sepet var içine hem sevdiği atıştırmalıklari hemde binkac bişey koyacağım hastaneye geldiğinde vermek içinde ayrıca bı hediye olsun diye düşünüyorum
Zeynep_alya tubasd eveet çok iyi olur tek derdimiz kıskanmasın ben korkuyorum etkilenir içine kapanır diye
tubasd cansualisa evet bende sana gelince ne getirsin dedimde karnından bişey getirmeyeceğini söyledi🤣 Ama yinede o anın duygu karışımı vs ile bı hediye hoş olurdu
tubasd 3prens1prensesmom 3D markalar var aslında oda aklımda ama daha iyi bir fikir çıkarsa değerlendiririm. Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah
Crescent96 tubasd Benim oğlumda şuan 33 aylık kardeşi doğduğunda 3 yaşında olacak şimdiden bizde diyoruz kardeşin sana hediye getiricek gelirken diye🥰 Akülü araba istiyor şuan onu düşünüyoruz masraflar üst üste gelmezse eğer ☺️
tubasd Crescent96 akülü araba çok güzel ama yer ve kullanma yeri sıkıntısı var bide dediğin gibi fiyatlar çok uçuk ya
Z_B_A2019 tubasd Bizde 3 yaşında kızım var bebek doğduktan sonra kardeşin sana hediye getirmiş deyip bir hediye alalım demiştik bakalım artık ocakta doğum olucak ufak bir hediyeden bile mutlu oluyor bizimki 😍
tubasd Z_B_A2019 evet zaten hediyenin büyüklüğünden ziyade alınmış olması önemli o an öyle karşılamak güzel. Hani farklı fikirler çıkar diye bende bir danışayım dedim
132025 tubasd benim oğlumda 5 yaşında silah istiyodu zaten onu aldım kenara koydum kardeşinin getirmeyeceğini bilir belki ama abi olduğu için tebrik hediyesi olarakta verebilirim
tubasd 132025 bu yaşta bile onun hediye getiremeyeceğini biliyorlar aslında ama işte dediğim gibi o an hoş bir karşılama olması için bı hediye oyuncak sevdiği atıştırmalık iyi olur
Bellacaio tubasd 27 aylık oğlum, sorduk kardeşin sana ne getirsin dedik. O da yeşil araba ve yiyecek bişiler iştedi😀 biz de dediklerini koyacağız, siz de sorun istediği vardır illaki
tubasd Bellacaio karnimda olduğunu bildiği için bişey getiremeyeceginin farkında aslında sordum cevap alamadım. Size fikir vermesi güzel olmuş en azından beklentisi karsilanacak
1995_ tubasd benimde ikinci gebeliğim canım ilki kız. Bizde hediye aldık kardeşinden diyeceğiz benim kızım deniz kızını çok seviyor diye Barbienin deniz kızını aldık. Sizde cok seveceği birşey alabilirsiniz
tubasd 1995_ çok güzel sevdiği birşey olması bende atıştırmalık bi sepet hazırlamayı düşünüyorum yanına oyuncak bulamadim
Tugceonur tubasd benimde kızımda 19 aylık bir kaç haftamız kaldı doğuma bende Niloya ve atları çok sevdiği için öyle bir oyuncak düşünüyorum böyle büyük bir kutu içinde bakalım tecrübe edindigimde paylaşırım biz şuan pedegog kontrolünde kardeş sürecine hazırlamaya çalışıyoruz
tubasd Tugceonur sağlıkla kucağınıza alın inşaallah neler tavsiye ediyor pedegog önerilerini paylaşırsınız bizede yol göstermiş olursunuz🌸
tubasd Zeynep_alya kıskançlık olur ya olmaması çok zor ama en az etkilenecekleri şekilde ilerleyebilir inşaallah